Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 24.6.
Odlični filmski naslovi u udarnom i kasnijem terminu!

TV Preporuke dana – Subota 24.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 24. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP U-21: Hrvatska - Španjolska, HTV 2 u 20:40 sati
Drugo kolo Europskog nogometnog prvenstva za igrače do 21 godine vodi Hrvatsku na jednog od glavnih favorita natjecanja - peterostrukog prvaka Španjolsku.

FILMOVI

Pod suncem Toskane, HTV 1 u 20:15 sati
Uspješnoj 35-godišnjoj newyorškoj spisateljici Frances srušio se svijet kad ju je napustio muž zbog puno mlađe žene. Na nagovor najbolje prijateljice Patti, Frances otputuje u Italiju, u čijoj prekrasnoj pokrajini Toskani kupi veliku staru kuću.

Jumanji: Iduća razina, Nova TV u 20:15 sati
U filmu ponovo susrećemo mlade junake koji su već jednom pokorili igru. No kad ponovno uđu u Jumanji kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kao što su očekivali. Igrači će morati hrabro proći kroz nepoznate i neistražene dijelove, od sušnih pustinja do snježnih planina kako bi preživjeli najopasniju igru na svijetu.

Nevjerojatan život psa Enza, RTL u 20:15 sati
Studio koji je predstavio film Marley i ja, donosi prekrasan, uzbudljiv i humorističan film nastao na temelju istoimenog romana, a ispričan je iz perspektive psa Enza, kojem glas posuđuje legendarni Kevin Costner.

Bumblebee, Nova TV u 22:35 sati
Radnja filma se događa 1987. godine kada Bumblebee nalazi utočište na otpadu u malom kalifornijskom obalnom gradu. Charlie, djevojka koja će uskoro napuniti 18. godina i pokušava naći svoje mjesto u svijetu, na otpadu otkriva oštećenog i pokvarenog Bumblebeeja.

Ronin, HTV 1 u 22:40 sati
John Frankenheimer režirao je akcijski krimi triler sigurnom rukom, imajući uvijek u vidu preglednost unutar kadrova i atraktivnost akcijskih scena.

Luda vožnja, RTL u 23:55 sati
Akcijska komedija u kojoj Kevin Hart mora dokazati Ice Cubeu, opasnom policajcu, kako je dostojan njegove sestre. No, to nije tako jednostavno kako zvuči.

Robocop, Nova TV u 0:55 sati
U ovoj novoj verziji klasika iz 80-ih godina prošlog stoljeća, radnja filma odvija se 2028. godine, a multinacionalni konglomerat OmniCorp nalazi se u centru robotske tehnologije. Njihovi dronovi pobjeđuju u američkim ratovima diljem svijeta, a sada bi tvrtka željela ovu tehnologiju dovesti i na domaći teren.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala