Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Beavis and Butt-Head vraćaju se na male ekrane
Tvorac popularanog serijala Mike Judge zadržao je isti stil animacije, ali nove epizode ipak izgledaju suvremenije

VIDEO: Beavis and Butt-Head vraćaju se na male ekrane

Dugi niz godina su se na internetu pojavljivale najave za povratak kultnih budala "Beavisa and Buttheada", a originalno prikazivanje završilo je 1997. godine sa sedmom sezonom koja je zaokružila cjelinu od ukupno 180 prikazanih epizoda. No, tek početkom ove godine službeno je objavljeno kako se oni ipak vraćaju i to nakon što je Mike Judge (tvorac serijala) u veljači pustio sneak preview trailer na Comic-Conu. Od tada, oči fanova bile su uprte prema povratku idiotskog dvojca.


Judge je zadržao isti stil animacije kao i u starim animiranim serijalima. No, nove epizode ipak izgledaju malo suvremenije, poput visokobudžetne verzije kino filma "Beavis and Butt-Head Do America". Prošlo je 15 godina od kada su zadnji put bili na televiziji, a ispada kako se gledatelji nisu zasitili dvojice ljenjivaca kojima je glavni životni moto i cilj da odvedu nešto u krevet.

U traileru ih vidimo kako žele postati vampiri i vukodlaci ne bi li impresionirali djevojke (kao i dečki u Twilightu), a dok vrte po tv programima, počnu baljezgati i pljuvati po Jersey Shoreu i sl.



Činjenica je kako je Mike Judge ostao potpuno dosljedan svojim korijenima te je starim fanovima priredio dobro poznatu zabavu, ali isto tako i potencijalnim novim fanovima i gledateljima dao nešto što se na televiziji nije moglo doživjeti već godinama.

Beavis and Butt-Head  vraćaju se na tv ekrane u svojoj 8. sezoni s (za sada najavljene) 24 epizode i to već 27. listopada.


 L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala