Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Silicijska dolina vraća se u listopadu sa zadnjom sezonom
HBO je konačno objavio kad možemo očekivati 6. sezonu popularne serije

"Silicijska dolina" vraća se u listopadu sa zadnjom sezonom

Foto: YouTube

HBO je konačno otkrio da se popularna serija Silicijska dolina sa zadnjom, šestom sezonom vraća u listopadu iako još nisu objavili točan datum.

Prije malo manje od dva mjeseca smo saznali da će šesta sezona ujedno biti i posljednja te da će imati samo sedam epizoda što je čini najkraćom sezonom serije. "Silicijska dolina je za nas postignuće života i karijere. Jako će nam nedostajati, ali mislimo da će šesta sezona dati dobar zaključak. Bit ćemo zauvijek zahvalni našoj nevjerojatnoj glumačkoj i ostaloj ekipi te partnerima u HBO-u", rekli su tada showrunneri Mike Judge i Alec Berg.

Serija prati osnivače tehnološkog start upa Pied Piper u Silicijskoj dolini, a bila je nominirana za više nagrada Emmy. U glavnim ulogama su Thomas Middleditch (Richard), Zach Woods (Jared), Kumail Nanjiani (Dinesh), Martin Starr (Gilfoyle), Amanda Crew (Monica), Jimmy O. Yang (Jian-Yang), Suzanne Cryer (Laurie Bream), Matt Ross (Gavin Belson) i Josh Brener (Big Head).

Velika većina glumačke ekipe iz prve sezone je ostala i do samog kraja uz jednu veliku iznimku. Originalni član postave T.J. Miller imao je ulogu Erlicha Bachmana i napustio je seriju nakon 4. sezone pod neobičnim okolnostima da bi Judge na kraju objasnio kako su vidjeli da on više ne želi biti dio serije i sve je radio na silu tako da nije bilo druge nego nastaviti bez njega. Predsjednik HBO programa Casey Bloys rekao je kako sumnja da će se Miller vratiti u zadnju sezonu, pa niti u cameo ulozi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala