Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


FOX najavio premijeru druge sezone hit serije Živi mrtvaci
Predstavljanje druge sezone uz koncert TBF-a u petak 23. 9. na Weekend Media Festivalu

FOX najavio premijeru druge sezone hit serije Živi mrtvaci

Fox International Channels (FIC) najavio je premijeru druge sezone televizijske serije Živi mrtvaci (The Walking Dead) na kanalu FOX Crime za 17. listopada. FIC će drugu

17. listopada svi pred male ekrane!

I ove će godine, nekoliko sati nakon premijere na američkoj mreži AMC u nedjelju 16. listopada, Fox International Channels započeti s emitiranjem i na ostalim kanalima. Od ponedjeljka 17. listopada pa do američke premijere drugog nastavka, sva FIC-ova tržišta emitirat će prvi nastavak druge sezone.

"Publika Živih mrtvaca želi vidjeti seriju odmah. Prva sezona postala je globalni medijski događaj pa osjećamo obavezu međunarodnoj publici prikazati seriju neposredno nakon američke premijere", izjavio je Tal Yguado, stariji dopredsjednik za igrani program u Fox International Channels.

Kao što smo već najavili druga će sezona Živih mrtvaca biti prikazana u 122 zemlje, uključujući Hrvatsku, na 35 jezika, a gledat će je preko 200 milijuna ljudi. Prvih 7, od  ukupno 13 nastavaka druge sezone Živih mrtvaca, emitirat će se ponedjeljkom od 22.30 sati, od 17. listopada do 28. studenog 2011. a narednih 6 nastavaka bit će emitirano od 13. veljače  do 19. ožujka 2012.

Prva sezona Živih mrtvaca postigla ogroman uspjeh

U 2010. godini prva sezona Živih mrtvaca bila je najuspješnija od svih serija američke kabelske produkcije na međunarodnom tržištu. Nominirana je za Zlatni globus za

Serija temeljena na stripu osvojila mnogobrojne nagrade

Na međunarodnom tržištu osvojila je nagradu za najbolju seriju i najboljeg pisca godine, Roberta Kirkmana, na dodjeli Stan Lee Awards u Velikoj Britaniji te osvojila nominaciju za najbolju seriju na dodjeli Seoul International Drama Awards, a Fox International Channels osvojio je nagradu Promax za najbolju globalnu kampanju za promociju prve sezone.

Živi mrtvaci temelje se na stripu Roberta Kirkmana u izdanju Image Comicsa. Kirkman je i izvršni producent projekta, a Frank Darabont (Iskupljenje u Shawshanku, Zelena milja) scenarist, redatelj i izvršni producent projekta. Izvršni producenti također su i Gale Anne Hurd (The Terminator, Aliens, Armageddon, The Incredible Hulk), predsjednik Valhalla Motion Picturesa, David Alpert (Circle of Confusion), te Charles “Chic” Eglee (Dexter, The Shield, Dark Angel).

Video službene najave za drugu sezonu serije dostupan je na: http://thewalkingdead.foxinternationalchannels.com/
http://foxcrime.foxchannels.hr/show/268/The_Walking_Dead

Živi mrtvaci prva je serija u potpunosti u vlasništvu mreže AMC. FOX International Channels (FIC) posjeduje međunarodna prava za projekt na svim tržištima izvan Sjeverne Amerike, a nedavno je potpisan ugovor s eOne za TV prava i Digitalna/DVD prava za sva tržišta.

FOX International Channels
FOX International Channels (FIC) je međunarodni multimedijalni projekt tvrtke News Corporation. FIC razvija, producira i distribuira 183 zabavna, sportska, filmska i dokumentarna kanala u Južnoj Americi, Europi, Aziji i Africi, na 35 jezika. Ovi kanali i njihovi mobilni, nelinearni i HD-partneri sežu na više od 300 milijuna domova pretplatnika (oko 875 milijuna ljudi) diljem svijeta. FIC vodi i međunarodni sustav oglašavanja na internetu .FOX („dot-fox“), koji je specijaliziran za video i prikazivanje na internetu te četiri tvrtke za televizijsku produkciju.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala