Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže druga sezona popularne serije The Walking Dead
Osim niza nagrada, prva sezona postigla je najveću gledanost od svih serija američke kabelske produkcije

Stiže druga sezona popularne serije "The Walking Dead"

Foto: Medioavision

Fox International Channels (FIC) na oduševljenje svih gledatelja objavio je kako se premijera druge sezone televizijske serije "Živi mrtvaci" (The Walking Dead) predviđa za 10. listopada i to s 13 novih nastavaka. I ove će godine, nekoliko sati nakon AMC-ove premijere u nedjelju 16. listopada, FIC započeti s emitiranjem na svim svojim kanalima. Od ponedjeljka 17. listopada pa do američke premijere druge epizode, sva FIC-ova tržišta emitirat će prvi nastavak.

- Publika "Živih mrtvaca" želi vidjeti seriju odmah. Prva sezona postala je globalni medijski događaj pa osjećamo obvezu međunarodnim gledateljima prikazati seriju neposredno nakon američke premijere - kazao je Tal Yguado, dopredsjednik Igranog programa.


Druga sezona "Živih mrtvaca" bit će prikazana u 122 zemlje, na 35 jezika i vidjet će je preko 200 milijuna ljudi. Tržište uključuje Australiju, Ujedinjeno Kraljevstvo, Španjolsku, Portugal, Italiju, Poljsku, Tursku, Balkan, Baltik, Norvešku, Nizozemsku, cijelu Južnu Ameriku, cijeli Bliski istok, Japan, Koreju, Hong Kong, Singapur i Južnu Afriku.

Podsjetimo, prva sezona "Živih mrtvaca" postigla je najveću gledanost od svih serija američke kabelske produkcije. Rekordna gledanost zabilježena je i u Americi i na međunarodnome tržištu. Nominirana je za više nagrada, uključujući i onu za najbolju televizijsku dramsku seriju na 68. dodjeli Zlatnoga globusa, kao i za nagrade u tri kategorije na 63. dodjeli Emmy Awards u Sjedinjenim Američkim Državama.



Inače, "Živi mrtvaci" temelje se na stripu Roberta Kirkmana u izdanju Image Comicsa. Kirkman je i izvršni producent projekta, a Frank Darabont ("Iskupljenje u Shawsanku", "Zelena milja") je scenarist, redatelj i izvršni producent projekta. Izvršni producenti također su i Gale Anne Hurd ("Terminator", "Alien 2", "Armageddon", "Nevjerojatni Hulk"), predsjednik Valhalla Motion Picturesa, David Alpert ("Circle of Confusion"), te Glen Mazzara ("Na rubu zakona", "Crash", "Put osvete").

Naši gledatelji će novu sezonu moći pratiti na kanalu Fox Crime.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala