Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Poznat redatelj filma Die Hard 5
Glavni junak serijala, Bruce Willis, smatra kako je redatelj John Moore prava osoba za stvaranje novog nastavka filmske franšize

Poznat redatelj filma "Die Hard 5"

Prošli mjesec pričalo se kako bi se John Moore, redatelj filma "Max Payne" i "The Omen", mogao naći pri vrhu liste potencijalnih redatelja za novi nastavak serijala "Die Hard".

Isprva, novi film je trebao režirati Len Wiseman, redatelj četvrtog nastavka, za kojeg je Bruce Willis cijelo vrijeme navijao. No, zbog drugih  obaveza, Wiseman se nije mogao priključiti projektu.

- Htio bih napraviti "Die Hard 5", a zatim i finalni "Die Hard 6" u kojem bi zauvijek objesio prljavu potkošulju i pozdravio se s akcijom - izjavio je Bruce Willis, jedan od involviranijih osoba u cijelom projektu jer je upravo on ta sila filmova u kojima je utjelovio akcijskog junaka Johna McClanea.


Poznato je i kako producenti filma zapravo daju puno pravo Willisu da sam odabire redatelje, upravo zato što želi ostati dosljedan serijalu. Willis, koji je jednom prilikom izjavio kako "Die Hard" serijal mora ostati realističan te kako se što manje moraju koristiti kompjuterski generirani efekti i baza svega mora ostati moguća i izvediva, zaključio je i kako je John Moore prava osoba za taj posao. Osim toga, Willis smatra kako bi on mogao i trebao donijeti kvalitetni akcijski film bez CG pretjerivanja.


Progres i smještanje radnje u određene lokacije kroz "Die Hard" franšizu uvijek je bio na uzlaznoj skali. U prvom nastavku McClane je zatočen u Nakatomi zgradi u L.A.-u koju su napali teroristi, u drugom se bori s teroristima koji su preuzeli zračnu luku. U trećem se pak bori protiv osvetničkih terorista koji pljačkaju federalne rezerve zlata u New Yorku, dok se u četvrtom bori protiv hakera koji su preuzeli SAD. Radnja novog filma još je veća i seže izvan američkih granica. Navodno je smještena u Rusiji gdje bi John McClane, uz pomoć svojeg sina, trebao muku mučiti s lokalnim neprijateljima. Još jednom, pravi čovjek koji se nađe na krivom mjestu u krivo vrijeme.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala