Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedan akcijski nabrijan Božić za Brucea Willisa
Predstavljen je trailer za film "Detective Knight: Redemption", drugi film u triler trilogiji s Willison u naslovnoj ulozi

Još jedan akcijski nabrijan Božić za Brucea Willisa

Triler trilogija o detektivu Knightu predstavila je službeni trailer za drugi film u trilogiji, koji nosi naziv Detective Knight: Redemption, koji nam u glavnu ulogu vraća umirovljenu akcijsku legendu Brucea Willisa.

Novi trailer pokazuje detektiva Knighta (Willis), koji se nalazi u pritvoru nakon događaja iz prvog filma. U filmu Detective Knight: Rogue, Knight je lovi grupu pljačkaša banaka koji su ubili njegovog partnera u Noći vještica. Suočen s kriminalcem koji stoji iza tih pljačkaša, Knight ga upuca radi čega ga uhite. U nadolazećem filmu Detective Knight: Redemption, Knight će dobiti priliku vratiti svoju policijsku značku nakon što u zatvoru u kojem se nalazi izbije pobuna.

Kako nam trailer objašnjava, pobunu predvodi The Christmas Bomber, opaki kriminalac čiji sljedbenici teroriziraju grad na Božićno veče. Nažalost, policija je zauzeta s valom kriminala van zidina zatvora te trebaju čovjeka unutra da zaustavi pobunu. Knight dobiva priliku dobiti oprost za svoje zločine, a jedino što treba učiniti jest ući u božićno raspoloženje i zaustaviti neke zločeste ljude.

Redateljsku palicu filma drži Edward Drake, koji također potpisuje scenarij, temeljen na priči Coreyja Largea. Ovaj je dvojac također zaslužan za druga dva filma u trilogiji, a sva tri filma snimala su se istovremeno. U glumačkoj ekipi filma Redemption također su Lochlyn Munro, Corey Large, Miranda Edwards, Beau Mirchoff i Paul Johnson.

Prvi film, Detective Knight: Rouge odvija se na Noć vještica, Redemption je smješten na Božić, a treći film Detective Knight: Independence odvijat će se tijekom Dana nezavisnosti. Independence bi trebao biti posljednji film u karijeri Brucea Willisa, koji je nedavno objavio kako odlazi u mirovinu radi ozbiljnih zdravstvenih problema.

Film Detective Knight: Redemption će u odabrana kina, na zahtjev i u digitalnom obliku izaći 9. prosinca, dok će na DVD-u i Blu-rayju biti dostupan već 17. siječnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala