Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Paul McCartney skromnim vjenčanjem stupa u treći brak
Iako je bivšoj supruzi nakon samo godinu dana braka morao isplatiti 50 milijuna dolara, Paul ide opet pred oltar

Paul McCartney skromnim vjenčanjem stupa u treći brak

Iako je svojoj bivšoj supruzi Heather Mills morao isplatiti čak 50 milijuna dolara u brakorazvodnoj parnici, legendarni Paul McCartney nije izgubio vjeru u brak. 69-godišnji glazbenik odlučio je stupiti u brak sa svojom sedamnaest godina mlađom izabranicom Nancy Shevell, s kojom je u vezi već četiri godine, no ovoga puta vjenčanje će biti skromno, prenosi britanski Telegraph.

- Paul zaista voli Nancy, ali želi skromno vjenčanje - rekao je izvor blizak slavnom Beatlesu, kojem će to biti treći brak.

Paul se 1969. godine oženio fotografkinjom Lindom McCartney, s kojom ima četvero djece. Nakon njene smrti 1998., Paul je započeo vezu s Heather Mills, s kojom je braku završio 2002. godine, no sreća nije dugo trajala te su se ubrzo razveli. Raskošno vjenčanje sa Millsovom održano je u Irskoj, a prisustvovalo je više od tri tisuće gostiju među kojima su bili Ringo Starr, bivši bubnjar Beatlesa, a mlada je nosila vjenčanicu vrijedu 10 tisuća dolara.

Za Nancy Shevell ovo će biti drugi brak. Iz prvog braka, u kojem je provela 20 godina sa odvjetnikom Bruceom Blakemanom, ima jednog sina.

Paul je Nancy zaprosio Cartierovim "vintage" prstenom koji vrijedi 650 tisuća dolara. Nancy je i sama veoma imućna, pa se čini kako se ovoga puta radi o pravoj ljubavi za sir McCartneya, a par je potpisao i predbračni ugovor, kojim u slučaju razvoda jedno od drugoga ništa neće tražiti.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala