Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veliki Brat: Tko će pobjediti u najgledanijem realityju u regiji?
Za dva dana završava prvi regionalni "Big Brother" show, a devetoro stanara bori se za 106 tisuća eura

Veliki Brat: Tko će pobjediti u najgledanijem realityju u regiji?

Još samo dva dana nas dijele od velikog finala najgledanijeg reality showa u regiji, a nakon tri mjeseca boravka u kući Velikog Brata na beogradskom Košutnjaku, još uvijek gotovo polovica stanara boravi u kući. Ovogodišnji Big Brother u produkciji Emotiona pokazao se kao pravi magnet za gledatelje u šest države ex-Jugoslavije, iako je jedna od glavnih postavki ovog showa - Tko ispada za vikend? - dovedena u apsurdnu situaciju, s obzirom da je od 21-og natjecatelja, njih devetoro ostalo u borbi za 106 tisuća eura.

Voljeli ili mrzili emisiju u kojoj se zapravo ništa ne događa, pratili je ili ne, većina populacije regije zna za Marijanu Čvrljak iz Šibenika, njenog ljubavnika Nemeša, dobrodušnog Duška, "Nebitan si" Branislava Radonića Brendona, Horvata, Soraju, Lestera, Nirmala "koji uvijek sve zna" i mladog Nikolu iz Zaprešića, kojeg odmilja forumaši zovu "Cajki". Njih devetoro stigli su pred samu završnicu showa, kojeg ćemo pamtiti po frazama "jorgan planina" i "smaraš, nebitan si" te nekoliko apsurdnih situacija koje su ujedinile dežurne moraliste Balkana.

Kako Veliki Brat već danima prikazuje stanarima određene postotke, čini se kako Marijana Čvrljak trenutačno ima najveće šanse za pobjedu u Big Brotheru.

- Marijana trenutačno vodi, a drugi je Nemeš. Međutim, do nedjelje je sve moguće pa i da se situacija na tablici promijeni - rekao je izvor blizak produkciji, prenosi 24 sata. No, pitanje je da li je udana Šibenčanka, koja se u kući upustila u seksualne odnose s Nemešom, zaista najpopularnija ili je samo riječ o još jednoj 'smicalici' Velikog Brata kako bi vidio reakcije ukućana.

No, najveća internetska zajednica koja ove godine zdušno prati BB, ona je forumaška. Po njihovim anketama pobjedu bi trebao odnijeti Brendon, a idući najpopularniji je Horvat Čagalj iz Dugog Rata, dok Marijana "debelo" zaostaje na trećem mjestu.

Veliki Brat priredio je finalistima još jedno iznenađenje - polufinale, koje će se održati u petak, a za koje oni još ni ne znaju. Za vrijeme polufinala gledatelji će glasati kojih će četvero stanara napustiti show i tako propustiti svoju šansu za glavnom nagradom, koja će biti dodjeljena u nedjelju.

Produkcija BB-a planira u nedjelju prirediti spektakularni show u trajanju od tri sata, a uz mnoštvo iznenađenja, stanare i gledatelje zabavljat će uživo s Košutnjaka Tonči Huljić, Petar Grašo, Severina, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala