Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 4.5.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo finalnu emisiju "Big Brothera", zanimljive serije i nekoliko zabavnih filmova

TV Preporuke dana - Petak 4.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 4.5.

SERIJE / EMISIJE

Big Brother, finalna emisija, RTL u 20h

Inspektor Montalbano, HTV 2 u 20:05h
Nakon dva bombaška napada na ispražnjena skladišta inspektor Montalbano na sto je muka: nema nikakvu predodžbu o tome tko bi mogao biti krivac, a ne zna ni pravi cilj napada. Dodatnu pomutnju izazove i lijepa susjeda Lilian Lombardo koja počne s njime koketirati. Međutim, Montalbano uspije odoljeti svim iskušenjima i otkriti da je Lilianin muž svojedobno ta skladišta unajmio, očito s namjerom da počne trgovati drogom.

Laži mi, Doma TV u 21:25h
Cal je pozvan u umobolnicu kako bi otkrio drže li pacijenta protiv njegove volje. Pokušavajući osloboditi pacijenta, Cala povuku vlastiti demoni zbog kojih počne propitivati vlastiti razum.

Ray Donovan, HTV 2 u 22:01h
Kad guverner izgubi, čini se da je završio Rayev san s NFL-om, ali ne želi odustati. Dok podmićuje Fisha i Game da odobre gradnju stadiona, javi mu se otac Romero. Ray i Terry odlaze u Paraclete spasiti što se može. Bunchy želi uzdržavati Teresu i od Raya traži svoj novac od nagodbe. Kad Ray odbije, Bunchy s Mickeyjem napadne Minassiane.

FILMOVI

Savršena formula, HTV 1 u 20:05h
Bradley Cooper glumi stereotipnog pisca čiji se život mijenja u trenutku kad počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče… savršena formula ipak ima svojih mana, a misteriozni ubojice prate svaki njegov trag.

Kako biti solo, Nova TV u 22:15h
Usputni seks, spoj na slijepo, kada se udati/oženiti i strah od obaveza. Ovo najbolje razumiju oni koji su solo. Postoji pravilan i pogrešan način da se bude solo, a postoji i Alicin način, i Robinov, i Lucyjin, i Tomov. Grad New York je pun usamljenih srca koja tragaju za "onim pravim”, za "nabrzaka” ili za nečim između. Negdje između svih tih flertujućih poruka i seksa za jednu noć, ono što svi soleri imaju zajedničko je potreba da nauče kako biti solo u svijetu u kojem je ljubav - must have.

Osveta na visokim petama, RTL u 22:20h
Carly Whitten (Cameron Diaz) je odvjetnica koja je upravo započela vezu s Markom (Nikolaj Coster-Waldau). Razočara se kada joj Mark kaže da mora otići iz grada, no ona ipak odluči otići do njegove kuće i zavesti ga. Užasne se kada tamo upozna njegovu suprugu Kate (Leslie Mann), za koju je mislila da je samo spremačica. Unatoč početnom neprijateljstvu, dvije žene se sprijatelje. Kate uskoro dozna da Mark viđa i treću ženu Amber (Kate Upton). Odluče je posjetiti i razotkriti čitavu situaciju te dogovoriti na koji način će Mark platiti svoju nevjeru.

Rocky 3, HTV 2 u 22:53h
Nakon što je pobijedio Appola Creeda (Carl Weathers) i postao boksački prvak u teškoj kategoriji, Rocky Balboa (Sylvester Stallone) uživa u lagodnom životu zvijezde i sveameričkog idola. Nakon deset uspješnih obrana titule, vjeruje kako se dovoljno dokazao i da mu u je vrijeme za zasluženu mirovinu. Međutim, pojavljuje se razorna mlada nada Clubber Lang (Mr T.), koji kao prvi izazivač traži priliku da se bori s Rockyjem. Prvak je očekivano ponosan i ne odbija izazov te trenira s menadžerom Mickyjem (Burgess Meredith). Prije meča Micky strada u naguravanju te Rocky ulazi u borbu zabrinut i bez trenera u kutu. Lang pobjeđuje u meču, a Rocky je pretučen i osramoćen. Pada u depresiju i nema dovoljno samopouzdanja za uzvratni meč, ali pojavljuje se njegov bivši ljuti protivnik Appolo Creed koji mu nudi pomoć. Rocky prihvaća te uskoro počinje naporno trenirati pod Appolovim vodstvom i pokušava vratiti izgubljeni ponos i mentalnu snagu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala