Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dvojica uhićena zbog pokušaja likvidacije Joss Stone
Naoružani sumnjivci navodno planirali ubiti mladu pjevačicu u njenoj kući u Devonu

Dvojica uhićena zbog pokušaja likvidacije Joss Stone

Foto: PR Photos

Joss Stone, britanska soul pjevačica i glumica, će, ako je suditi po vijestima koje jutros prenose britanski mediji, imati itekako razloga za zahvalnost svojim susjedima zbog čije je budnosti ostala pošteđena brojnih neugodnosti, a vjerojatno ostala živa. Da ti susjedi

Život pjevačice ozbiljno ugrožen?

Policija je odmah djelovala po dojavi te uhitila 33-godišnjeg i 30-godišnjeg muškarca. Ispočetka su bili okrivljeni tek za pokušaj provale, ali su nakon otkrića da su sa sobom osim provalničkih alata imali konopac, mačeve i plastičnu vreću za truplo, optuženi za pokušaj umorstva. Osim tih alata su kod uhićenih pronađeni zemljovidi, ali i satelitske snimke područja na kojem se nalazi kuća Joss Stone, što sugerira da je u pitanju bio dugo pripremani plan. O sumnjivcima se ne zna ništa, osim da su rodom iz Manchestera, te da su do mjesta izvršenja zločina putovali 300 km.

Britanski mediji javljaju kako Joss Stone u vrijeme jutrošnjeg uhićenja nije bila u svom domu. O motivima neuspjele likvidacije, koju istražuje najmanje 20 detektiva, nema nikakvih naznaka.

24-godišnja Joss Stone, koja je tokom kratke ali uspješne karijere uspjela osvojiti dvije BRIT nagrade i jedan "Grammy", još se 2006. našla na popisu najbogatijih britanskih celebrityja ispod 30 godina. Kao bliska prijateljica princa Williama i Kate Middleton bila je pozvana na njihovo vjenčanje 29. travnja ove godine.

D.A./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala