Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najbolje na ovogodišnjim Grammy nagradama
Dodjela će opet ostati zapamćena po zanimljivim odjevnim kombinacijama, zabavnim događajima, ali i odličnim nastupima

Najbolje na ovogodišnjim Grammy nagradama

Foto: YouTube 

Nakon što su se malo slegnuli dojmovi s nedjeljne 57. dodjele Grammy nagrada, vrijeme je da izdvojimo najzanimljivije događaje!

Tri i pol sata, koliko je trajala dodjela, bilo je prilično prožeto emocijama. Bilo je tu vrlo uzbudljivih trenutaka (AC/DC koji su energično otvorili dodjelu), realnih (poruka predsjednika Obame o obiteljskom nasilju) i povijesnih (nastup Paula McCartneya, Kanyea Westa i Rihanne). Jednim od boljih nastupa proglašen je onaj legendarne Annie Lennox koja je pristigla kao počasna gošća.

Najgori nastup, prema Billboardu, je uvjerljivo onaj Adama Levinea i Gwen Stefani koji je možda zvučao dobro, ali nije ostavio nikakav poseban dojam:

Najbolji nastup je prema mnogima odradila Beyoncé kojoj je izmakla nagrada za album godine, ali je zato odnijela Grammy za najbolji R&B nastup (Drunk In Love feat. Jay-Z) koja je proglašena i najboljom R&B pjesmom, a album Beyoncé najboljim surround sound albumom:

Blam večeri je opet zaslužio spomenuti Kanye West koji je prilikom dodjele nagrade Becku za Album godine ponovno htio upasti u govor i reći svoje mišljenje, a to je da je nagrada trebala pripasti Beyoncé. Kasnije je izjavio da se predomislio "zbog svoje kćeri". Zanimljivo je bilo gledati i Becka koji kao da nije mogao vjerovati da je baš njemu pripala nagrada (uz Grammyja za Album godine, osvojio je i onaj za Rock album godine).

Izdvajamo i to što je Taylor Swift ove godine otišla praznih ruku te vrlo dirljiv nastup Katy Perry koja je otpjevala By the Grace of God.

Podsjetimo, Sam Smith osvojio je četiri Grammyja, za snimku godine, pjesmu godine, najboljeg novog izvođača i pop vokalni album. Pharrell Williams je očekivano osvojio Grammy za najbolji spot, najbolju pop solo izvedbu i najbolji urbani moderni album. Najbolji dance/elektronski album Syro Aphexa Twina, najbolji alternativni album je St. Vincent istoimene umjetnice, najbolji R&B album je Love, Marriage & Divorce Toni Braxton & Babyfacea, a najbolji rap album je Eminemov The Marshall Mathers LP2. Najbolja rap/pjevana suradnja je ona Eminema i Rihanne za pjesmu The Monster. Kendrick Lamar je za pjesmu I osvojio Grammy za najbolju rap izvedbu i najbolju rap pjesmu.

Koji se nastup vama najviše svidio i jeste li zadovoljni pobjednicima? Prisjetite se ostalih dobitnika i svih nominiranih ovdje.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala