Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mario Petreković i Ivana Kindl napustili Zvijezde pjevaju
U finalu će se iduće subote boriti dvije glumice, Nataša Janjić i Marija Borić zajedno sa svojim mentorima

Mario Petreković i Ivana Kindl napustili "Zvijezde pjevaju"

Foto: HRT

U sinoćnjoj polufinalnoj emisiji showa "Zvijezde pjevaju" imali smo prilike čuti tri para koji su se žestoko borili za odlazak u veliko finale. No, od iduće subote više nećemo gledati Ivanu Kindl i Maria Petrekovića. Svoj odlazak iz showa Mario je prokomentirao na šaljiv način kako želi vidjeti ispis glasova i da to nije moguće. U finalu će se iduće subote pak boriti dvije glumice, Nataša Janjić i Marija Borić zajedno sa svojim pjevačkim mentorima Markom Toljom i Ervinom Baučićem.

Parovi su se ponovno predstavljali sa po dvije izvedbe, a ove subote su prvi na redu bili Ivana Kindl i Mario Petreković. Za svoju prvu izvedbu odabrali su pjesmu grupe Kojoti "Pola metra pod zemljom", a od žirija su dobili samo pohvale i kao nagradu čak četiri desetke. Za drugu pjesmu odabrali su "Nisi sam" s Ivaninog posljednjeg albuma "Promjenjiva", a osvojili su četiri devetke. Žiri je zaključio kako se Mario ovaj put malo teže snašao uz puno iskusniju Ivanu, posebice u r'n'b vodama.

Drugi su se predstavili Nataša Janjić i Marko Tolja koji su svojim veselim nastupom oduševili. Izvedbom pjesme "Do You Love Me" nadmašili su sami sebe, a žiri je prokomentirao da kada se snimka njihovog nastupa nađe na YouTube-u da će vjerojatno imati puno klikova. Par je zasluženo osvojio četiri desetke. Za svoju drugu izvedbu večeri, par je opet nagrađen s četiri desetke. Izveli su Toljinu pjesmu "Putujem", a žiri je Natašu pohvalio i zaključio kako je najviše napredovala u odnosu na prvu emisiju.



Hrabrim nastupom i sjajnim aranžmanom mogu se pohvaliti Marija Borić i Ervin Baučić. Par je prvo izveo hit U2-a "With od Without You". Iako je žiri imalo male zamjerke na početak njihove prve izvedbe, Marija i Ervin su dobili četiri devetka. Za drugu pjesmu odabrali su "Ne ostavljaj me", skladbu Ervinove bivše grupe Hotline. Žiri je prokomentirao kako je scenski nastup bio pomalo dosadnjikav i da nije bilo dovoljno energije te da svakako ima mjesta za napredak. Osvojili su tri devetke i jednu desetku.

 

L.M./MojTV

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala