Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Daria Kinzer na Eurosongu će nastupiti s mađioničarem!
Ostalo je još manje od tri tjedna do ovogodišnjeg Eurosonga, a naša predstavnica ima "asa u rukavu"

Daria Kinzer na Eurosongu će nastupiti s mađioničarem!

Foto: facebook/Daria Kinzer

Odbrojavanje do ovogodišnjeg Eurosonga, koji se održava u njemačkom Duesseldorfu od 10. do 14. svibnja, približava se svojoj završnici. Koferi se lagano pakiraju, a posljednje pripreme se privode kraju.

Hrvatska predstavnica Daria Kinzer također ništa nije prepustila slučaju, pa su njene pripreme za nastup na natjecanju, kojeg prati više od 200 milijuna ljudi diljem Europe, gotove. 

Čime će još, osim pjesmom i glasom, Daria oduševiti Europljane, otkrila je jučer na predstavljanju prije polaska, piše net.hr. Tako će osim pratećih vokala, koje pjevaju djevojke iz riječke skupine Rivers, na pozornici Dariji društvo praviti i ruski mađioničar Sergej Voroncov, koji će svojim trikom na sceni nastup naše predstavnice pokušati učiniti još atraktivnijim. Što će to biti nije otkriveno, no poznavajući estetiku Eurosonga, nadamo se barem omanjem vatrometu prilikom nestajanja sa scene.

Kinzer je predstavila i poseban CD napravljen za promociju nastupa koji sadrži nekoliko verzija pjesme Celebrate, autora Borisa Đurđevića, i to rusku, njemačku i francusku verziju, kao i videospot.

Hrvatska delegacija odlazi u Njemačku u subotu, 30. travnja, a osim Darije i izvođača, čine je i neizostavni Aleksandar Kostadinov, urednik projekta, te komentator Duško Ćurlić. 

HRT će izravno prenositi sve tri emisije ovogodišnjeg Eurosonga, a prva polufinalna, na kojoj nastupa Daria i njena ekipa, emitirat će se 10. svibnja na HRT 1 u 21 sat. Druga je na rasporedu 12. svibnja u istom terminu, dok je veliko finale Eurosonga 14. svibnja.

J.K.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #7
    0 0
    franz franz @ 30.4.2011. 14:46

    ... ako je itko zasluzio Konačno nastupiti na Euro songu onda je to ŽAK !! nekuzim kako su ga svi mogli tobože hvaliti i podupirati a onda mu po 6 put (ak se ne varam) uskrate to zadovoljstvo da ne ode na Eurosong (p.s "KAO" odlučili su glasovi gledatelja!!, ma nemoj, a mi smo ovce koje bi trebale pušiti prozirne izgovore)!!

    a čovjek je 5 u svijetu odabran po kvaliteti glasa pjevanja itd.. (tak neš) to samo ovdje likovi mogu napraviti! kad te hvale znas da ti se ne piše dobro!!

    nemam nis protiv te cure, ali ŽAK je nesumnjivo bolji! 

    hebiga ...

     

  • #6
    0 0
    gestapo gestapo @ 30.4.2011. 11:29

    Sramota ziva,pokraj toliko kvalitetnih pjevaca, mi saljemo glupacu koja je uvijerena da zna pjevat,samo zato sta joj je tatica kupil glasove!!fujj

  • #5
    0 0
    Pametnjakovic pametnjakovic @ 30.4.2011. 8:18
    Kako je ružna ne bi joj ni mađioničar pomogao  
  • #4
    0 0
    bobmay bobmay @ 30.4.2011. 0:12

      Bravo Daria i ekipa!  Držimo fige i uživajte ! ;-))

  • #3
    0 0
    aya aya @ 30.4.2011. 0:05
    Ovo je strašno....! 
Pogledaj sve komentare (7)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala