Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dizajner Robert Sever i Marija Husar Rimac otpjevali svoje!
Iako su osvojili najmanje glasova žirija, najlošiji par Melitu Hrengek i Giuliana, spasili su ipak glasovi publike

Dizajner Robert Sever i Marija Husar Rimac otpjevali svoje!

Foto: HRT

U subotnjoj, petoj emisiji pete sezone "Zvijezde pjevaju" ispali su dizajner Robert Sever i Marija Husar Rimac. Iako su bili bolje ocijenjeni i imali kvalitetniji nastup od najlošijeg para, Melite Hrengek i Giuliana, show je za Roberta i Mariju ipak završen. Svojom izvedbom hita "Tutti Frutti" Little Richarda, pjevačku večer su otvorili Mario Petreković i Ivana Kindl. Osim što su zaradili ovacije publike i dobili same pohvale, nagrađeni su i s maksimalnim ocjenama žirija, točnije četiri desetke.



Nakon sjajnih Marija i Ivane, Melita Hrengek i Giuliano izveli su bezvremenski hit Elvisa Presleya "Suspicious Minds". Svojom izvedbom definitivno su popravili dojam od zadnji put kada su imali najlošije ocjene, a sinoć su osvojili čak 26 bodova.



Robert Sever i Marija Husar Rimac za svoju interpretaciju rock and rolla izabrali su hit Laufera, "Budi moja voda". Uz pohvale žirija, kako im je to bila interpretacijski najjača emotivna izvedba do sada, osvojili su 28 bodova.

Prvu baladu večeri otpjevali su glumica Nataša Janjić i Marko Tolja. Za svoj su nastup odabrali Oliverovu pjesmu "Stine" i zadivili vrlo emotivnom izvedbom. Žiri im je uz broje superlative i pohvale dodijelio 36 bodova.

Posljednji pjevački par i najveće iznenađenje večeri bili su Marija Borić i Ervin Baučić koji su odabrali zahtjevnu točku iz mjuzikla Phantom of The Opera. Oduševljeni žiri Mariju i Ervina nagradili su s 39 zasluženih bodova, koji ovaj put ipak nisu nadmašili Marija Petrekovića i Ivanu Kindl.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala