Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zuhra i Jelena Radan napustili show Zvijezde pjevaju
Najlošiju Mirtu Šurjak ponovno spasili glasovi publike, Marija Borić i Ervin Baučić opet najbolje ocijenjeni par

Zuhra i Jelena Radan napustili show "Zvijezde pjevaju"

Foto: HRT

U subotnjoj, trećoj emisiji showa "Zvijezde pjevaju", unatoč uzastopnim najlošijim ocjenama, Mirta Šurjak je ostala u daljnjem natjecanju, dok su show napustili Zuhra i njegova mentorica Jelena Radan. Svoju izvrsnost su opet dokazali glumica Marija Borić i mentor Ervin Baučić.


Voditeljicu sportske redakcije HRT-a, Šurjak, mnogi uspoređuju s fenomenom Katje Kušac, koja je ostala zapamćena po katastrofalno lošem pjevanju, ali je zahvaljujući glasovima i simpatijama gledatelja, uporno prolazila dalje. Najviše kritiziran par, Mirta Šurjak i mentor Alen Nižetić, ovaj tjedan su tako izveli rock verziju hita "It's only love" i zaradili 21 bod.



Večer countrya i rocka otvorili su Robert Sever i Marija Husar Rimac hitom "Ring of fire" legendarnog Johnnya Casha. Žiri je bio jako zadovoljan njihovim nastupom i rekao im kako su znatno napredovali u odnosu na prijašnje emisije. Za njihovu izvedbu, raspoloženi žiri, dodijelio im je 28 bodova.



Par koji se svojim pjevačkim vještinama već dva puta dokazao, ovaj put se predstavio country pjesmom Erica Claptona "Lay down Sally". Svojim nastupom su ponovno oduševili žiri, pa su tako Mario Petreković i Ivana Kindl zaradili 30 bodova.

Novinarka Melita Hrengek i Giuliano za ovaj su tjedan pripremili country pjesmu "Seven Spanish Angels" Mike Denvera, a drugi dio pjesme su pjevali riječi "Ti si pjesma moje duše", Miše Kovača s country aranžmanom. Njihov nastup se baš nije dojmio žirija, a osvojili su skromnih 24 boda.

Uvijek skladni i simpatični, Marija Borić i mentor Ervin Baučić, odlučili su se za ljubavnu country pjesmu Norah Jones "I Don't Want To Get Over You". Za svoju izvedbu dobili su same pohvale te žiriju unijeli valove emocije. Par je ponovno najbolje ocijenjen, a osvojili su 34 boda.

Par koji je sinoć i napustio natjecanje, Zuhra i Jelena Radan, otpjevali su kultnu rock pjesmu "Should I Stay or Should I Go" grupe Clash. Iako je žiri uočio napredak i njihovo prihvaćanje dobronamjernih savjeta, glasovi publike im baš nisu išli u prilog za ostanak u showu. Osvojili su tek 21 bod.

Kao posljednji par večeri nastupili su Nataša Janjić i Marko Tolja, s pjesmom "These Boots Are Made For Walking" Nancy Sinatre. Iako kritike žirija nisu bile baš najbolje, zbog zgodnog performansa i stajlinga, Nataša i Marko izvukli su visokih 30 bodova.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala