Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dušan Bućan i Renata Sabljak prvi napustili Zvijezde pjevaju
Očekivalo se da će show napustiti netalentirana Mirta Šurjak, spasila se zahvaljujući glasovima publike

Dušan Bućan i Renata Sabljak prvi napustili "Zvijezde pjevaju"

Foto: HRT

Nakon što se osam pjevačkih parova u prvoj emisiji predstavilo, u drugoj emisijij pete sezone showa Zvijezde pjevaju uslijedilo je i prvo ispadanje. Iako je najniže ocjene dobila HTV-ova novinarka Mirta Šurjak i mentor Alen Nižetić, zahvaljujući glasovima publike, oni su ostali u natjecanju. No, Dušan Bućan i mentorica Renata Sabljak prvi su par za koje je natjecanje završilo, unatoč prošlotjednim pohvalama žirija.

Najboljima su se, za razliku od prošle emisije, pokazali Mario Petreković i Ivana Kindl, koji su za svoju izvedbu osvojili i prvu 'devetku. Od žirija su dobili same pohvale kao i komentar da je njihova vokalna izvedba neosporna. Par je odabrao pjesmu "Lean On Me" te su svojim nastupom osvojili publiku i zavidna 32 boda.

Iako su prošli tjedan bili najbolji, glumica Marija Borić i Ervin Baučić, za razliku od nekih natjecatelja, nisi pokazali očekivani pomak unaprijed. Svojom izvedbom balade Solomona Burkea "If You Need Me", oboje stilski usklađeni, prema komentarima žirija među njima navodno baš i nije bilo energije. Osvojili su 31 bod.

Drugi po redu nastupili su Dušan Bućan i mentorica Renata Sabljak. Iako su imali dobar scenski nastup, svojim pjevanjem klasika '"I Got Rhythm" se baš i nisu dokazali, a od žirija su dobili skromnih 23 boda.

Za brzu i veselu izvedbu swinga, Melita Hrengek i Giuliano osvojili su 24 boda. Žiri im je kazao da su definitivno bili bolji nego prvi puta te da je napredak očigledan. Nadodali su i da se Melita ipak malo opustila s obzirom na početničku nesigurnost u prvoj emisiji.

Jelena Radan i Zlatan Zuhrić Zuhra svojim nastupom u prvoj emisiji su se više potrudili oko pjevanja, dok je ovaj put ipak scenski nastup više došao do izražaja. U odijelima, baš kao Blues Brothers, otpjevali su živahno pjesmu "Everybody Need Somebody to Love" i zaradili 22 boda.

S pjesmom "It's got to be perfect" predstavili su se glumica Nataša Janjić i Marko Tolja. Žiriju se njihova izvedba jako svidjela i u odnosu na nastup u prvoj emisiji, oni su par koji je uvjerljivo otišao stepenicu gore. Za nagradu su dobili 27 bodova.

Pjevački par, koji je u prvoj emisiji dobio najmanje bodova, Mirta Šurjak i Alen Nižetić pjevali su "Lets just kiss and say goodbye". Od žirija su ponovno dobili samo kritike, a par je osvojio i najniži zbroj bodova, točnije 18.

Najvećim 'radnicima' showa proglašeni su dizajner Robert Sever i Marija Husar. Par koji je sinoć i posljednji zapjevao, ugodno je iznenadio žiri. Poručili su im da djeluju vrlo profesionalno te kao duet koji već godinama hara scenom. Par je osvojio 25 bodova.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala