Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jude Law u ekranizaciji ruskog klasika Ana Karenjina?
U tragičnoj ljubavnoj priči redatelja Joe Wrighta uz Lawa će se naći i lijepa Keira Knightley te Aaron Johnson

Jude Law u ekranizaciji ruskog klasika "Ana Karenjina"?

Foto: PR Photos

Uzorna supruga i brižna majka, zna za zadovoljstvo, ali ne i za strast. To se mijenja kada upoznaje vatrenog grofa Vronskog. Zbog njega ona odbacuje brak, obitelj, društveni položaj i na kraju život - radnja je kultnog ruskog klasika "Ana Karenjina" koji će uskoro stići i na velika filmska platna.


Tako bi se u ekranizaciji Tolstojevog djela, u jednoj od glavnih uloga uz Keiru Knightley, trebao naći i Jude Law. Glumac se navodno tek nalazi u fazi pregovora, a još nije poznato koju bi ulogu točno trebao utjeloviti, Alekseja Karenjina ili Vronskog? Redatelj filma Joe Wright, zaslužan za "Pride and Prejudice" i "Atonement", na kojima je već surađivao s Knightley, isto tako pregovara i sa mladim Aaronom Johnsonom ("Kick-Ass") u vezi angažmana u spomenutom filmu. Scenarij za tragičnu romancu trebao bi napisati Oscarom nagrađeni Tom Stoppard ("Shakespeare in Love").


Inače, Ana Karenjina je na velikim filmskim platnima prikazana još davne 1935. i kasnije 1997. godine, gdje su glave uloge tumačile sjajna Greta Garbo i Sophie Marceau te Fredric March i Sean Bean u ulozi Vronskog.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    bozoli bozoli @ 19.3.2011. 11:49

    Lol!

     Ja osobno jako ne volim Knightley. Iritantna je i ovako, glupa, plitka i umišljena. Ali posebno zbog jedne stvari koju sam vidjela na TV-u. Naime, kada su ona i James McAvoy snimali Atonement, u intervjuu su izjavili da se oni u potpunosti slažu da se liku male djevojčice u filmu (koja krivo poveže stvari i onda laže) definitivno ne treba oprostiti to što je napravila.

    Excuse me, Mr and Miss I-Never-Did-Anything-Wrong-And-I'm-Perfect, ali ta djevojčica je imala 12 godina! Jeste vi kojim slučajem, onako usputno, u tim godinama govorili svima istinu, nikad nikome nažao ništa napravili i u potpunosti bili svjesni svojih postupaka baš poput odraslih osoba?! Excuse me, ali sama ta izjava koju su dali dokazuje da ni dan danas, kad se pretvaraju da jesu odrasle osobe i da znaju što pričaju, to fakat nisu!!!

     Kreteni, obadvoje! Očito i Velika Britanija rađa degenerike baš poput Svete Šume!

  • #3
    0 0
    aya aya @ 18.3.2011. 23:35
    Zašto? Pa baš je preslatka ovako prozirna....Uostalom, tko kaže da je Ana Karenjina bila debeljuca!
  • #2
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 18.3.2011. 22:40
    nadam se da će se Keira malo "popuniti" za ulogu...
  • #1
    0 0
    jua jua @ 18.3.2011. 21:09
    Ovo ima potencijala....nadam se da neće zas**t i da će se držat knjige...znam da sam ja krepala kad sam je čitala.
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala