Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Severina u sado-mazo izdanju na natjecanju za Eurosong
Pjevačica je nastupila kao gošća na 'Dori' i svojim nastupom zasjenila Jacquesa Houdeka i ostale natjecatelje

Severina u sado-mazo izdanju na natjecanju za Eurosong

Tijek natjecanja za hrvatsku pjesmu za Eurosong idu u korist glasinama kako je Jacques Houdek favorit ovogodišnje Dore. Upravo su Houdek i Mirko Švenda Žiga direktno prošli u polufinale Dore, dok će se djevojke Katica Marinović i Darija Kinzer do idućeg tjedna pitati koja od njih dvije dvije ide dalje.

Večerašnji žiri bio je sastavljen od Danijele Martinović, Hadžija iz Kraljeva ulice i Ivanke Boljkovac. HRT očito pokušava barem malo podignuti gledanost ovogodišnje Dore, pa je večerašnju emisiju otvorila Severina, u donekle sado - mazo izdanju. Otpjevavši Moju štiklu s kojom nas je predstavljala 2006. u Ateni, njen scenski nastup zasigurno nikog nije ostavio ravnodušnima.

Pa tako ni voditelja Aleksandra Kostadinova, koji ne pokazuje nikakvo poboljšanje od početka natjecanja. Još uvijek nedomišljat i bez prave energije na pozornici čini pravo društvo Leoni Paraminski, iako ona se trudi da izgleda lijepo. Večerašnja zlatna haljina bez naramenica izvrsno je naglasila njen dekolte.

Natjecatelji su izveli po dvije pjesme, a svaki put žiriju se najviše svidjela ona Jacquesa Houdeka. No, Međimurec Žiga dosad je u svakoj emisiji imao najviše glasova gledatelja. Do kraja natjecanja ima još tri emisije, kada ćemo saznati koga to šaljemo u Duesseldorf.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    black79 black79 @ 20.2.2011. 20:46
    a kaj je to dora?parada neukusa i kiča..
  • #3
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 20.2.2011. 14:21

    heh ja nisam ni znao da se dora pusta na TVu, toliko o mom pracenju HRTa

    sva sreca pa neplacam pretplatu, inace bi se pojeo ziv...

  • #2
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 20.2.2011. 10:38

    čestitam na hrabrosti, reci koliko su ti trajale psihofizičke pripreme za gledanje...

    Severina...no comment

  • #1
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 20.2.2011. 7:35

    Priznajem, pokušao sam pogledati barem manji dio jučerašnje Dore, ali nisam izdržao. Sramim se i zbog tih pola sata gledanja. Sram me bilo!

    Dora je definitivno velika hrvatska sramota!

    Aleksandar Kostadinov je katastrofa! Nedavno su na portalima vrtili snimku TV voditeljice koja je u trenutku javljanja doživjela lakši moždani udar. Kostadinov je cijelo vrijeme izgledao kao da proživljava teži izljev krvi u mozak s povremenim epileptičkim napadima. Iritantan, neduhovit bez imalo smisla za vođenje bilo koje emisije.

    Vrhunac je njegova izjava kako je, pazi sad, glasalo 30.000 glasača, a pobjeđuje kandidatkinja s osvojenih 7.000 glasova!? Dakle, od 30.000 glasova za TRI kandidatkinje prva je osvojila 7.000. Baš me zanima kako bi nam inzultirani Kostandinov pojasnio ovo matematički.

    Najveći šok sam doživio izlaskom troje kandidata koji su u jednom trenutku onako poslagani na pozornici izgledali kao udarna postava iz Ratova zvijezda.

    Naravno, sve je začinila najpoznatija hrvatska drolja koja je definitivno već odavno polupala lončiće pa je umjesto na nastup u striptiz baru pogreškom zalutala na Doru. Iako je činjenica da hrvatska javnost dobro poznaje Severininu anatomiju, a njen je muf proučen u krupnom planu, mislim da je njen polugoli nastup bio potpuno nepotreban. Isto kao što je i Štikla nepotrebna u glazbenom svijetu...

    TOTALNA KATASTROFA!

    Ponavljam, nekog bi zbog Dore trebalo kazneno goniti!

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala