Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The 2011 NHL Heritage Classic: Calgary - Montreal
Ne propustite pogledati spektakl na McMahon nogometnom stadionu, koji je posebno za ovu priliku prekriven ledom

The 2011 NHL Heritage Classic: Calgary - Montreal

Znate li što je "The 2011 NHL Heritage Classic"? To je kad se okupi 60 000 ludih Kanađana i plati između 49 i 249 dolara, kako bi mogli na temperaturi od oko -20 C na otvorenom sveučilišnom McMahon nogometnom stadionu gdje je posebno za tu priliku napravljen led, gledati hokej.

Ne gledati na prazan želudac

Sponzor ovog spektakla biti će "Tim Hortons", kanadski najveći fast food lanac, koji je  prerastao McDonalds u Kanadi i trenutno ima gotovo duplo više lokala od njih. Najpoznatiji su po svojoj kavi i toplim napitcima, u koje umačete njihove ukusne pržene uštipke. Stoga nemojte ovaj prijenos gledati gladni, poteći će vam voda na usta kad vidite Kanađane kako se guše s toplom kavom i vrućim, slasnim uštipcima.

Sponzor nije odabran slučajno, "Tim Hortons" je osnovao slavni kanadski hokejaš Myles Gilbert "Tim" Horton, koji je ubrzo nakon pokretanja biznisa tragično poginuo.

Cijeli vikend hokeja na otvorenom

U sklopu festivala hokeja cijeli vikend će biti popunjen, pa će tako dan prije utakmicu odigrati veterani Calgarya i Montreala, a dan poslije zaigrati će i juniori. Mlada momčad Calgarya, zvučnog imena "Calgary Hitmen", ugostiti će konkurente iz lige "Reginu Pats" koji su ujedno i juniorska momčad Montreala. Naravno da će i dresovi u kojima će hokejaši nastupiti biti za ovu priliku drugačiji, domaćin će igrati u replici dresova Calgary Tigersa iz 1920.

Bodovi u prvom planu

Nakon Winter Classica koji je u biti isto to, utakmica na otvorenom (imali smo mi i našu, hrvatsku izvedbu na Šalati), NHL je odlučio udovoljiti Kanađanima i dati i njima jednu takvu spektakularnu predstavu.

Hokejašima i treneru Calgarya u ovom trenutku nije na pameti ni spektakl, ni ekshibicija. Bodovi su im neophodni, doigravanje je blizu, ali nekoliko vezanih poraza moglo bi ih maknuti sa playoff horizonta a morate znati, nema nikoga tko bi radije izbacio neki kanadski tim iz igre i pomrsio im račune, nego drugi kanadski tim. Montreal u ovom trenutku ima 5 ozljeđenih obrambenih igrača. Možda je to razlog za 5 poraza u zadnjih 6 utakmica, ali kad se igra na "neprijateljskom teritoriju", žrtve se broje tek poslije bitke.

Utakmicu Calgary - Montreal pogledajte večeras na programu Sportkluba+ i ESPN America u 00:00 h.

Z.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala