Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Underworld i Beirut na Exitu!
Pioniri elektronske muzike, Underworld, vraćaju se nakon 8 objavljenih albuma, pridružit će im se i jedan od najegzotičnijih indie bendova, Beirut

Underworld i Beirut na Exitu!

Foto/Izvor: mtv.com.hr

Nakon nezaboravnog nastupa na Exitu 2005. godine, Underworld se vraća na festival s novim albumom, ali i s još većom glazbenom karizmom. Pored njih, svirku na Exitu, koji se ove godine u Novom Sadu održava od 7. do 10. srpnja, potvrdio je i bend sasvim osobitog zvuka, američka indie senzacija s istočnoeuropskom emocijom, Beirut.


Pioniri elektronske muzike, britanski Underworld vraćaju se nakon osam objavljenih studijskih albuma u Srbiju, podsjetiti sve obožavatelje festivala, koliko dobre tulume rade. Njihov posljednji album "Barking" objavljen u rujnu 2010. godine predstavlja gromoglasan povratak na scenu, kojim su još jednom pokazali kreativnu nadmoć u svom žanru. Album je bio dostupan za besplatan download na njihovom siteu, a i sjajno prihvaćen od strane kritike. Nepobjedivi majstori nevjerojatnih elektronskih nastupa uživo, na čelu sa energičnim Karlom Hydeom, još jednom će prodrmati posjetitelje tvrđave i učiniti da svi grupno zaplešu.



Jedan od najegzotičnijih indie bendova današnjice, Beirut, na čelu sa zapanjujuće talentiranim Zachom Condonom, bit će jedan od headlinera Fusion pozornice Exit festivala. Ono što svakako karakterizira muziku mladog frontmena Beiruta je njegova opčinjenost zvucima Europe, od balkanske romske muzike, preko polke do francuskih šansona, koje izuzetno dobro začinjava svojim poetičnim vokalom. Melankolični raštimani orkestar s istočnoeuropskom patinom stekao je ogroman broj obožavatelja širom svijeta sa svoja dva objavljena albuma, "Gulag Orkestar" iz 2005. i "The Flying Club Cup" iz 2007, a dio njihovog trećeg studijskog albuma, koji je u pripremi, imat ćemo priliku čuti i na samom Exit festivalu.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala