Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za Underworld: Blood Wars otkriva: Selene se vratila!
Kate Beckinsale vraća se u petom dijelu "Underworld" sage kao predivna vampirska ratnica

Trailer za "Underworld: Blood Wars" otkriva: Selene se vratila!

Koliko god se činilo nevjerojatno, ali peti dio Underworld franšize je pred vratima. Originalno je ovaj nastavak počeo kao reboot u kojem Kate Beckinsale nije trebala sudjelovati no na kraju se ipak odlučila vratiti u ulogu Selene te je film postao još jedan nastavak.

Danas je stigao prvi trailer za film Underworld: Blood Wars i po prvim se kadrovima čini kako se ne razlikuje toliko jako od prvog Underworld filma iz 2003. godine.

Ovoga puta Tobias Menzies (Outlander) kao Marius predvodi klan vukodlaka u potjeri za Selene, čiju krv trebaju kako ih vampiri i njihovi ratnici ne bi mogli uništiti. Ako vam ta premisa zvuči poznato to je zato što su u originalnom Underworld filmu vukodlaci bili u potjeri za Michaelom Corvinom, jer su pomoću njegove krvi željeli stvoriti neuništive hibride vampira i vukodlaka.

Službeni sinopsis petog filma otkriva dodatne detalje:

"'Underworld: Blood Wars' prati vampirsku ratnicu Selene, koja se bori protiv brutalnih napada klana vukodlaka, ali i frakcije vampira koji su je izdali. Sa svojim jedini saveznicima Davidom i njegovim ocem Thomasom, ona mora zaustaviti vječiti rat između vukodlaka i vampira, makar to značilo da mora napraviti krajnju žrtvu."

U ulozi Davida nalazi se Theo James (Trilogija Različita), dok njegovog oca Thomasa glumi Charles Dance (Igra prijestolja). Redateljsku palicu drži Anna Foerster, dok se za scenarij pobrinuo Cory Goodman.

Film Underworld: Blood Wars u kina stiže početkom sljedeće godine, točnije 6. siječnja 2017.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala