Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dečki iz Hladnog piva snimili video spot za Ezoteriju
U spotu, koji se očekuje u ožujku, radi se o borbi za slobodu i mogućnosti rastezanja mišića liberalnog mišljenja

Dečki iz Hladnog piva snimili video spot za "Ezoteriju"

Foto: Privatni album

Četiri godine od izlaska posljednjeg albuma "Knjiga žalbe", puno kvalitetnih koncerata i spotova, Hladno pivo odlučilo je izbaciti potpuno novi, dugoočekivani materijal. Kako smo već i ranije pisali, bend je nedavno spakirao stvari i krenuo put šume u izolaciju, za što uspješnije završavanje albuma. No, pretprodukcijsko razbolje, daleko od očiju javnosti, za dečke iz Hladnog piva je završilo.

Bend je tako ovaj vikend u studiju Bunika u Svetoj Nedjelji snimio spot za prvi najavni singl, pod nazivom "Ezoterija" i to u suradnji s poznatim redateljem Filipom Filkovićem Philtzem.


- Razvili smo cijelu pozadinu svijeta u kojem je smještena priča za "Ezoteriju". Pripreme su dugo trajale te smo napravili vizuale za mnoge fiktivne televizijske emisije, reklame, reklamne billboarde, koji se pojavljuju u pozadini tog svijeta. Osmislili smo nasumične događaje i ljudske interakcije, koji prate i nadovezuju se na glavnu radnju. Sve smo to spojili u stilu koherentnog kaosa, koji zbog svoje nestabilnosti, vodi prema finalnoj katastrofi - kazao je Filković, koji pritom nije htio puno toga otkriti. Istaknuo je kako je spot kompleksan i da se snimao na puno različitih, gradskih lokacija te da je svaki detalj tog "ezoteričnog" svijeta uhvaćen, da bi se gledatelj mogao što bolje uživjeti u priču.


- U spotu se zapravo radi o borbi za slobodu i mogućnosti rastezanja mišića liberalnog mišljenja, no, nije sve baš tako jednostavno, Drukčiji "ezoteričan'" osvrt na ovu temu, bolje će za sebe pojasniti sam vidio spot - zaključio je mladi Filković, inače poznat po spotovima za Gibonnija, Urbana, Ivanu Kindl, Lollobrigidu, Vatru, Ramirez, Detour, Natali Dizdar...

Finalni uradak očekuje se već sredinom ožujka, dok je 16. travanj isključivo rezerviran za izlazak dugoočekivanog novog albuma.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala