Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi dokumentarni serijal o urbanom istraživanju u Hrvatskoj!
Pogledajte teaser za pilot epizodu prve hrvatske serije o urbanom istraživanju – 'Infiltracija'

Prvi dokumentarni serijal o urbanom istraživanju u Hrvatskoj!

Uspješnom suradnjom trojice zagrebačkih studenata i renomiranog redatelja i umjetnika Filipa Filkovića Philtza, najpoznatijeg po nagrađivanim video spotovima, predstavljen je teaser za pilot epizodu prvog hrvatskog serijala o urbanom istraživanju – Infiltracija.

Mihovil, Matija i Josip, poznatiji pod jedinstvenim nazivom Croatia Infiltration, u Hrvatsku su na velika vrata doveli svjetski trend urbanog istraživanja. U svojih pet godina aktivnog postojanja, istražili su preko 70 svjetskih lokacija, od zagrebačkog Podsuseda do dalekog Černobila, a svojim najnovijim projektom pod nazivom Infiltracija, odlučili su domaćoj publici i šire, približiti urbano istraživanje kao i sve popratne kulturno-turističke avanture i prilike koje takva vrsta istraživanja nudi.

U suradnji s redateljem i umjetnikom Filipom Filkovićem Philtzom, poznatim po brojnim nagrađivanim video spotovima, entuzijastički su i uspješno realizirali pilot epizodu serijala Infiltracija. Znanje, iskustvo i avanturizam spomenutog trojca te konceptna vizija i realizacija redatelja i produkcije, pokazala se kao sjajan kolaborativni temelj za budućnost potencijalnog serijal projekta.

Serijal Infiltracija zamišljen je kao istraživačko dokumentiranje napuštenih, derutnih, teško dostupnih i davno zaboravljenih, ali itekako značajnih arhitektonskih zdanja. Zabrana pristupa javnosti većini tih lokacija glavna je spona između gledatelja i Infiltracije koji će tim kanalom dobiti izvanrednu priliku stupiti u kontakt s tajnama, misterijom i povijesnim značajem lokacija.

Serijal se, osim svojom produkcijskom kvalitetom, ističe i tehnikom snimanja te dinamikom i još do sada neviđenim pristupom prikazivanja pojedinih tema u Hrvatskoj i regiji. Samom izvedbom, estetikom te gostima, vrsnim poznavateljima arhitekture i povijesti, Infiltracija će zagarantirano pomaknuti granice dosadašnjih domaćih dokumentarnih produkcija.

Teaser pilota možete pogledati u nastavku, a ostatak predviđenih epizoda prve sezone Infiltracije produkcija planira uskoro snimati na nekim od najzanimljivijih i najatraktivnijih lokacija u Hrvatskoj.

Više informacija o Croatia Infiltrationu možete pronaći na Facebook stranici .

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala