Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Beavis i Butt-head vraćaju se na MTV nakon 14 godina pauze!
Neugodni, kontroverzni i bez dlake na jeziku - poznati dvojac trebao bi se ukazati ovog ljeta na malim ekranima

Beavis i Butt-head vraćaju se na MTV nakon 14 godina pauze!

Foto: YouTube

Moronski heavy - metal fanatici Beavis i Butt-head vraćaju se na male ekrane nakon 14 godina pauze! Jedan od najslavnijih animiranih parova MTV-a, dobro pamtljivi po svom poznatom podsmjehu, pojavit će se u novim epizodama autora Mike Judgea. Beavis i Butt-head i dalje će ismijavati posljednje hitove na MTV-u u novih 30 epizoda koje je Judge napisao. Serijal bi se trebao početi prikazivati ovog ljeta.


Avanture opuštenih srednjoškolaca Beavisa i Butt-heada, kojima je glas posudio Judge, protezale su se kroz 200 epizoda od 1993. do 1997. na MTV-u. Serija je tijekom emitiranja podigla mnogo kontroverze zbog psovki koje su se pojavljivale, te je bila prozivana kao loš utjecaj na mlade gledatelje. O poznatom dvojcu također je snimljen i film Beavis and Butt-head do America 1996., sa glasovima Brucea Willisa i Demi Moore.

Iako su Beavisu i Butt-headu ljudi s MTV-a dali drugu šansu, čini se kako njihova vjerna prijateljica Daria nije bila te sreće te se ne planira njezino pojavljivanje u serijalu. No, poznavajući Dariu, ona je zasigurno indiferentna prema cijeloj priči.

Povratku pop - ikona devedesetih posebno se razveselio jedan mladac, koji se nije ni rodio kada su se Beavis i Butt-head počeli prikazivati 1993. na MTV-u. Riječ je o pjevaču Justinu Bieberu, koji je na svom Twitter statusu napisao - Beavis and Butt-head se vraćaju!!! - Omiljena zvijezda nove MTV generacije očito bi mogla pomoći slavnom dvojcu da privuče nove fanove.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala