Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nicole Kidman: Razvod od Toma Cruisea jako me povrijedio
Australska glumica progovorila je o krahu svog desetogodišnjeg braka s poznatim glumcem i scijentologom

Nicole Kidman: Razvod od Toma Cruisea jako me povrijedio

Foto: PRphotos

Teško je biti udan za Toma Cruisea, ali za Nicole Kidman, razvod je bio još teži. Oskarovka, koja je bila u braku s glumcem od 1990. do 2000., progovorila je otvoreno o braku i razvodu od Toma Cruisea za englesko izdanje magazina Marie Claire.

- Bila je to sjajna veza, ali mislim da joj je na kraju istekao rok trajanja. Teško je kad si mlad. No, spremna sam sve dati za ljubav, jer na kraju to je jedino što imate - rekla je Nicole.

- Razvod me zaista oštetio i nisam bila sigurna hoću li ikada više biti sretna, hoću li naći ljubav, hoću li uopće preživjeti sve to - nastavila je Kidman, prije nego li se dotakla posljednjih dobrih vijesti koje su došle u njenom životu - rođenje djevojčice Faith Margaret putem surogat majke.

Ogorčenje prema scijentologiji

Ime njenog prvog dijeteta sa pjevačem Keithom Urbanom, Sunday Rose (nedjeljna ruža), neki su protumačili kao podbadanje prema scijentologiji, koja je uzrokovala trzavice u njenom prvom braku.

- Nicole je katolkinja, i nedjelja je bila važan religiozan dan za nju, dok nije bila uvučena u scijentologiju. Još uvijek je ogorčena na iskustvo sa scijentologijom i činjenica da se tako tumači davanje imena njenom djetetu, uopće je ne uzrujava - rekao je neimenovani izvor za The Today Show 2008.

Zapravo, Kidman je vratila jača nego ikada. U sretnom je braku s country zvijezdom Keithom Urbanom, majka je dviju kćeri, te je trenutno nominirana za nagradu Oscar u svom posljednjem filmu Rabbit Hole.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #7
    0 0
    aya aya @ 5.2.2011. 11:48
    Eto - ma da bi riječ rekla...
  • #6
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 5.2.2011. 2:13

    Dobro da se maknula od onog scijentološkog idiota Cruisea. Dugo je i izdržali s tim poremećenim likom!

    Inače, sjetim je se po solidnim ostvarenjima u filmovima Dead Calm i Studengora. Jako puno je snimala, ali mi je ostala nekako nedorečena.

    Iako je očito dobra glumica meni baš i nešto, što bi se reklo, nije sjela...

  • #5
    0 0
    poisonivy228 poisonivy228 @ 5.2.2011. 1:32
  • #4
    0 0
    doom doom @ 5.2.2011. 1:07

    moje osobno misljenje o njoj kao glumici je minimalno i fakat taj oscar koji je dobila je idi mi dojdi mi ....(bar meni)

    ona je inace proglasena najneisplacenija  glumica u povjesti hollywooda ,ima veliku zaradu osobno a filmovi su u zaradi njeni teska banana ....tolko o tome kak je rulja luda za njom.......jedini film koji mi je sa njom dobar je (bar meni)  Stepfordske supruge koji je ujedno remake......... poveznicu prokuzi sama.....mozda je ima .... a mozda ne ....ak ti beba treba crtati :) ja ti nacrtam...al mislim da ti netreba!!!kissi kissi

  • #3
    0 0
    jovil jovil @ 5.2.2011. 0:48
    A i Tom je ispao Zdapi, onak je bezdušno ostavit nakon toliko ljeta ljubavi!!
Pogledaj sve komentare (7)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala