Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Damir Kedžo plakao prije početka druge emisije Dora 2011.
Uz pet natjecatelja koji su prošli prošle subote, dalje idu i Tina Vukov, Saša Lozar i još pet 'anonimusa'

Damir Kedžo plakao prije početka druge emisije Dora 2011.

Druga natjecateljska večer ovogodišnje Dore, koju bismo slobodno mogli nazvati HRT traži zvijezdu, nije donijela ništa bolju emisiju od one prošlosubotnje. Dvanaest natjecatelja, uglavnom mladih i anonimnih pjevača, standardno dosadni Aleksandar Kostadinov i za ovu ulogu potpuno neprimjerena Leona Paraminski i nepotreban žiri večeras sastavljen od Vanne, Luke Nižetića i Sandre Bagarić, glavne su boljke HTV-og subotnjeg 'wannabe' Grand showa.

Da podsjetimo, ovogodišnja Dora u promjenjenom je ruhu, te je koncipirana kao talent show u kojem se natječu 24 pjevača i pjevačice. Podijeljeni u dvije skupine, prošle smo nedjelje vidjeli njih 12, od kojih je dalje prošlo šest, a isto se ponovilo i večeras. Još samo pet emisija, te će gledatelji HTV-a saznati (i sami odabrati) tko će nas predstavljati na Eurosongu u Duesseldorfu. Nakon što predstavnik/-ica budu odabrani, skrojit će im se pjesma 'po mjeri'.

Ove subote za putovanje u Njemačku, borili su se: Renata Holi, Mijo Lešina, Manuela Svorcan, Daria Kinzer, Doris Teur, Diana Heraković, Mirko Švenda-Žiga, Katica Marinović, Ana Eškinja, Marija Rubčić, Filip Dizdar i Saša Lozar.
Mladi natjecatelji imali su zadatak otpjevati neku od domaćih ili stranih pop-uspješnica te su pokazali dobre glasovne mogućnosti, no sa ne tako upečatljivim scenskim nastupom.

Renata Holi otpjevala je svoju verziju pjesme Ja za ljubav neću moliti Nine Badrić te izazvala zijevanje u publici, dok je Mijo Lešina izvukao maksimum iz pjesme Signed, Sealed, Delivered Stevieja Wondera. Da smo se voljeli manje grupe Jinx pokušala je otpjevati Manuela Svorcan, Daria Kinzer odradila je pjesmu A new day has come Celine Dion, malo bolji dojam ostavila je Doris Teur i njezina izvedba pjesme Stop Zadranke Natali Dizdar, a s pjesmom Respect Arethe Franklin dobro se snašla Diana Heraković.

Pjesmu Da li znaš da te volim otpjevao je Mirko Švenda-Žiga, Splićanka Katica Marinović pjevala je Anastacijin hit I'm Outta Love, Ana Eškinja pred Vannom, koja je sjedila u studiju, predstavila se svojom izvedbom njezine pjesme Kao da me nema, If I ain't got you Alicie Keys otpjevala je Marija Rubčić, Filip Dizdar otpjevao je Nebo iznad nas Tonyja Cetinskog, a Saša Lozar otpjevao je Billie Jean Michaela Jacksona.

Glasovi gledatelja odlučili su da dalje prolaze Katica Marinović, Ana Eškinja, Doris Teur, Saša Lozar i Mirko Švenda-Žiga, a tko će biti šesti natjecatelj saznat ćemo iduću subotu, jer će gledatelji imati cijeli tjedan za tu odluku.

Prošle subote prošlo je njih pet: Jacques Houdek, Jelena Vanjek, Miro Tomić, Sabrina Hebiri i Dora Benc, a večeras smo saznali da je šesta Tina Vukov.

Prošli tjedan, Dora je započela skandalom jer je zbog tehničke pogreške, Damir Kedžo krivo proglašen kao natjecatelj koji je prošao dalje. Uskoro je ta greška bila ispravljena, no na Kedžinom licu i večeras se vidjela poprilična uzrujanost zbog HRT-ovog propusta. Na pitanje treće voditeljice Monike Lelas hoće li pustiti suzu, što je očito trebalo biti šaljivo, Kedžo je kiselo odgovorio - Plakao sam prije emisije.

J.K.


 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #16
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 11.2.2011. 18:12

    Ma, kakve sad isprike!?

    Malo sam se šalio.

    P.S. Kad si logirana imaš opciju Edit na svim svojim komentarima koje onda možeš mijenjati, dopunjavati, brisati...

  • #15
    0 0
    Mala_Vila mala_vila @ 11.2.2011. 18:02

    Joj, ispričavam se za dva ista posat. Ali Internet mi nešto šteka pa sam dva puta stisnula i - drek - dva puta je poslano, aaa... ne znamm.. kako to pobrisat.. 

    Sorry, još jednom, nemojte se ljutit ljudi!   

  • #14
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 6.2.2011. 7:49

    A zašto ponavljaš komentare, a zašto ponavjlaš komentare?

    Obriši jedan, obriši jedan... 

  • #13
    0 0
    Mala_Vila mala_vila @ 5.2.2011. 23:06

    Ma, dobro, ja protiv Kedže nemam niš (iz mog je kraja ) - ma dobro, nije to pravi razlog - nego jednostavno ne živcira me tip i ok pjeva. Ali zato imam brdo toga protiv Dore.

    Znam da je ovo već isfurana rečenica - ali - jbt, pa svake godine je sve gore...   Mene je već skoro pa sram! Gledala sam nešto na Youtube, jer nemam trenutno TV u stanu (a po svemu sudeći i bolje da ga nemam - troši struju, a niš za gledat na njemu.), i baš je nekako bijedno...

  • #12
    0 0
    Mala_Vila mala_vila @ 5.2.2011. 23:02

    Ma, dobro, ja protiv Kedže nemam niš (iz mog je kraja ) - ma dobro, nije to pravi razlog - nego jednostavno ne živcira me tip i ok pjeva. Ali zato imam brdo toga protiv Dore.

    Znam da je ovo već isfurana rečenica - ali - jbt, pa svake godine je sve gore...   Mene je već skoro pa sram! Gledala sam nešto na Youtube, jer nemam trenutno TV u stanu (a po svemu sudeći i bolje da ga nemam - troši struju, a niš za gledat na njemu.), i baš je nekako bijedno...

Pogledaj sve komentare (16)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala