Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Spielbergova znanstveno fantastična serija 'Falling Skies'
Serija u maniri izvanzemaljske invazije filma 'War of the Worlds' + energija za preživljavanje iz 'Red Dawn'

Video: Spielbergova znanstveno fantastična serija 'Falling Skies'

Tokom prošlog tjedna posjetitelji američkih kina imali su prilike po prvi puta pogledati trailer za novu seriju "Falling Skies" koju producira Steven Spielberg. U maniri izvanzemaljske invazije kakvu nam je Spielberg pokazao u filmu "War of the Worlds" pomiješano s izgledom filma "District 9" te energijom za preživljavanje poput one u filmu "Red Dawn", dolazi nova serija koja se počinje prikazivati u lipnju 2011. godine.


U traileru za seriju se po prvi puta vidi Noah Wyle (u svom Grizzly izdanju), inače glumac iz popularne serije "ER", kako se bori protiv izvanzemaljaca koji su okupirali zemlju. Tom Mason (Noah Wyle) glumi bivšeg profesora koji postaje vođa grupe vojnika i civila koji se bore protiv okupirajuće izvanzemaljske snage. Moon Bloodgood (Terminator Salvation) glumi Anne Glass, psihijatricu koja radi s preživjelom djecom te im pomaže kako bi se što lakše nosili s novonastalom traumatičnom situacijom. U seriji se pojavljuju i Drew Roy (Lincoln Heights) kao Hal te Maxim Knight (Brothers & Sisters) kao Matt. Glumac Will Patton (Armageddon, Gone in 60 Seconds) trebao bi se u nekoliko navrata pojaviti u seriji kao divlji borac protiv izvanzemaljaca.


Steven Spielberg i produkcija televizijskih serija su na "ti" već podulje vrijeme, nakon što je na male ekrane pomogao dovesti serije "The Pacific", "United States of Tara", "Taken" i mnoge druge. Serije iz godine u godinu postaju sve više zanimljivije te pune iznenađujućih žanrovskih preobrata počevši sa serijom "Lost" koja je uvela drukčiji dramatično-znanstveno-fantastični žanr. Dok primjerice, recentna serija "The Walking Dead" pak odlično koketira s žanrovima horora, trilera, akcije i drame. Logično je da se svi aspekti i teme koje su se prožimale u filmovima, konačno prebacuju na duži format i drugačiju razradu priče u formatu televizijske serije. Inače, fanovi producenta Stevena Spielberga već najavljuju i šuškaju kako zapravo dolazi jedna "opako nabrijana" sci-fi serija.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    Etnolog etnolog @ 1.1.2011. 18:42
    Spielberg i holivudska bratija proizveli su novu video artiljeriju kojom će kontaminirati javnost i izrabljivati stare obrasce sukoba, rata i nasilja te ih sad projicirati u epsku borbu s izvanzemaljcima. Fuj. Kad bi poluge moći ove planete bile u rukama pozitivaca, ta serija imala bi pozitivan karakter i projicirala bi susret s izvanzemaljskim civilizacijama koje bi nam se objavile te bi razrađivala mnogostruke i nesagledive pozitivne aspekte tog međuvrsnog susreta, oplemenjivanje tehnologija, razvoj novih društvenih odnosa itd. Ovako, očito je da lobiji koji vladaju svijetom vladaju i holivudskim studijima i nastavljaju sa zastrašivanjem čovječanstva jer je tako lakše vladati i prodavati laži koje prodaju. Nadam se jedino da će europska i publika ostatka svijeta biti inteligentnija od američkih zombija kojima se to smeće može servirati bez ikakvih problema.
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala