Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svi su ludi za Jamesom Francom
Intervju zvijezde filma "127 sati" izazvao je nezapamćenu pomamu za ulaznicama cijenjenog showa "Inside the Actors Studio"

Svi su ludi za Jamesom Francom

Foto: PRPhotos

Svakim danom šanse Jamesa Franca da osvoji oskarovsku nominaciju za najbolju mušku ulogu, mrcvareći se u filmu 127 sati, sve su jače. Mnogi smatraju kako bi se time Akademija iskupila jer je 2008. godine previdjela njegovu sporednu ulogu u filmu Milk u kojem je Sean Penn osvojio Oscara za najbolju mušku ulogu.

Franco, star 32 godine, nedavno je snimao intervju za show Inside the Actors Studio voditelja Jamesa Liptona, koji bi trebao biti prikazan idući mjesec. Show ima namjenu biti seminar za filmske profesionalce i studente, pa tako slavne osobe koje g. Lipton intervjuira, od zvijezda postaju umjetnici i učitelji. No, prije negoli je snimanje započelo, ludnica za limitiranim sjedalima u publici natjerala je organizatore da odbiju rekordan broj ljudi.

Karte koje su bile u slobodnoj prodaji u vrlo kratkom su roku rasprodane, dok je više od 250 filmskih profesionalaca moralo biti odbijeno jer više nije bilo mjesta, što je u čitavom vijeku emisije, koja se snima od 1993. godine, nezabilježen rekord.

Entuzijazam Jamesa Franca za publiku koja ga je došla podržati bio je impresivan - James je ostao još sat i pol nakon što je završilo snimanje i razgovarao je sa svakim studentom i obožavateljem koji je želio razgovarati s njim...Nitko to nije učino još od Paula Newmana, prvog gosta showa ikada - rekao je insajder Actor's Studija.

Čini se kako nisu samo glumačke vještine ono što je uzbudilo masu koja je došla vidjeti akademski obrazovanog seks simbola. Žene u publici navodno su prekidale snimanje vriskovima oduševljenja, što je Liptona oduševilo i začudilo - Sedamnaest godina snimam ovaj show i nikada nisam čuo takve zvukove iz publike - rekao je voditelj.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala