Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 28.9.
Današnja večer donosi velik izbor popularnih hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 28.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28.9.

SERIJE / EMISIJE

Luther, HTV 2 u 22:20 sata
Luther se mora suočiti s vlastitim demonima kad osvetnički ubojica krene u pohod kako bi kaznio bivše kriminalce. Istodobno, kampanja koja se u policiji vodi kako bi ga uništili ne poznaje granice. Prijeti svemu što je Lutheru drago i gura ga do samih granica.

FILMOVI

Red, RTL 2 u 20 sati
Bivši agent CIA-e okuplja umirovljene špijune u pokušaju otkrivanja urote koja zataškava mračnu prošlost predsjedničkog zamjenika. Film je nastao prema stripu Warrena Ellisa i Cullyja Hamnera, a scenarij su napisali Jon Hoeber i Erich Hoeber koji su tri godine kasnije nakon velikog uspjeha ovog filma napisali i nastavak, RED 2.

Vrlo zapetljana priča, RTL u 20 sati
Ovo je tradicionalna bajka koja se potpuno novim stilom obraća modernoj publici. Svijet mora upoznati ovu posebnu djevojku! Čestica Sunca padne na Zemlju, a iz nje izraste cvijet koji liječi bolesti. Starica Gothel pronađe cvijet, a on joj omogući da se pomladi i zauvijek ostane mlada. Kada se kraljica ozbiljno razboli, čarobni cvijet joj spasi život, a kraljica rodi princezu zlatne kose. No Gothel uzima Zlatokosu i zatoči je u tornju.

Odred za baštinu, HTV 1 u u 20:05 sati
Tijekom okupacije nacisti su izveli najveću pljačku u povijesti pri čemu su za sebe i Treći Reich prikupili i sakrili više od pet milijuna umjetnina. Od iskrcavanja na Siciliju do pada Reicha Odred za baštinu izveo je, utrkujući se s vremenom, najveću potragu za blagom u povijesti, a umjetnine su bile smještene na najnevjerojatnijim mjestima, od bajkovitih dvoraca do dubokih rudnika.

Šetnja među grobovima, Nova TV u u 21:45 sati
Snimljeno po bestselleru Lawrenca Blocka, u glavnoj ulozi policajaca Matta Scuddera koji postaje nelicencirani privatni istražitelj pojavljuje se sjajni Liam Neeson. Scudder pristane pomagati raspačivaču heroina koji je u lovu na čovjeka koji je oteo i brutalno ubio njegovu ženu, što nije njegov prvi ali niti posljednji takav strašan zločin. Granice između pravde i zločina su nevidljive, a Scudder je nepogrešiv u detekciji zločinaca koji će sasvim sigurno ubiti opet. Vrijeme mu otkucava!

127 sati, HTV 1 u u 22 sata
Istinita priča o penjaču Aronu Ralstonu (James Franco) koji se bori za goli opstanak nakon nesreće koja mu se dogodila usred opustošene litice po kojoj se penjao u Utahu. U sljedećih pet dana, zarobljen ispod velikog kamena bez mogućnosti micanja, Ralston će preispitati svoj život i shvatiti da ima snage i volje za oduprijeti se smrti, popeti uz liticu i pronaći spas.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala