Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Charlie Sheen uhićen gol i pijan usred uništene hotelske sobe
U sitnim noćnim satima newyorška policija uhitila je u hotelu Plaza poznatog glumca te ga odvela u bolnicu

Charlie Sheen uhićen gol i pijan usred uništene hotelske sobe

Foto:PRPhotos

Charlie Sheen već podugo uspješno održava reputaciju hollywoodskog lošeg dečka, a divlja noć koju je proveo sinoć u New Yorku, kamo je doputovao sa bivšom suprugom Denise Richards i njihovo dvoje djece, samo to potvrđuje. Glumac je, navodno, uništio hotelsku sobu u Plaza hotelu nakon što mu je nestala lisnica, a buka je nagnala hotelsko osiguranje da pozovu policiju.

Kada je policija stigla, oko 2 ujutro, Sheen je bio gol i pijan, usred skršene sobe koju je uništio u naletu bijesa. Policija je izjavila kako je Sheen bio emocionalno uznemiren kada su stigli. Ponudili su mu izbor između zatvora ili odlaska na liječenje, a on je odabrao bolnicu kamo ga je otpratila bivša supruga Richards.
Charlie Sheen i Denise Richards u danima sreće

No, Sheenov menadžer tvrdi kako je Charlie Sheen imao alergijsku reakciju na neke lijekove pa je zato hospitaliziran. No, iako je bio na obiteljskom odmoru, navodno je danima konzumirao kokain.

Zabava s eskort-damom

Neimenovani izvor dodao je kako se glumac u vrijeme incidenta zabavljao sa prostitutkom za koju je povjerovao da mu je ukrala lisnicu - Bojala se za svoj život i bila je gola - otkrio je izvor o ženi koja se navodno skrila u ormar u hotelskoj sobi kada je došla policija - Charlie je bio nesuvisao i psovao je policajce - dodaje izvor. Poznato je kako je u devedesetima Sheen bio redovita mušterija "Hollywoodske madam" Heidi Fleiss.

Problematična zvijezda, čija zlouporaba droga redovito puni stranice tabloida, početkom godine bila se prijavila na liječenje. Tada je Sheen, isto kao i sada, odabrao tretman umjesto odlaska u zatvor, kamo je trebao završiti zbog kućnog nasilja nad bivšom suprugom Brooke Mueller, s kojom ima jednogodišnje blizance.

Sheen trenutačno glumi vrlo popularnoj seriji Dva i pol muškarca, za koju će u iduće dvije godine dobiti 52 milijuna dolara.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    zubak zubak @ 27.10.2010. 19:47
    Mani se trave,uzimaj samo tablete.
  • #2
    0 0
    dgspymac dgspymac @ 27.10.2010. 0:44
    a cijeli svijet se izdrkava na Mel Gipsonu, zajedno sa autorima ove stranice... kakva dvoličnost, seljačizam i ljubomora...
  • #1
    0 0
    aya aya @ 26.10.2010. 23:09

    "Hollywoodski zločesti dečko" ??? Pa čovjek ima 45 godina !!!

    Doduše, kako mu je krenulo, izgledada da proživljava produženi pubertet....kao Keith Richards..

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala