Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 5.8.
Osim prigodnog programa na HTV 1 povodom Dana zahvalnosti, provjerite što večeras možete gledati na malim ekranima

TV Preporuke dana - Nedjelja 5.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5.8.

SERIJE

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Faruka ljubavni život čini depresivnim. Izetu nikako ne polazi za rukom da dobije novac na igrama na sreću. Damir ima velike probleme sa Barbarinim insistiranjem da dobije starateljstvo nad Džemicom. Sve će se to promjeniti kada se u priču uključi Čombe. On posjeduje srećnu majicu koja će trojici Fazlinovića promjeniti život. Nažalost, to neće biti sreća na duge staze. Čombetova majica će se pokazati kao potpuno pogrešna amajlija.. Mentor se vratio iz Prištine gdje je išao da obiđe svoju familiju. Kosovski specijaliteti koje je donjeo Faruku da proba, ovgoga neće baš fascinirati. Izet je odlučio da igra nagradnu igru iz dnevnih novina. Djelimično mu se posrećilo, nije dobio stan niti auto, ali je dobio klima uređaj. Faruk sa njim ulazi u duge i teške pregovore u namjeri da taj klima uređaj završi kod njega u studiju.

Dva i pol muškarca, RTL 2 u 20:25h
Charlie se nalazi u odnosu sa ženom, koji nije temeljen na seksu. Uskoro izjavljuje Miji, budući da se oni ne seksaju, da želi „nabaviti“ drugu ženu da zadovolji njegove fizičke potrebe. To uzrokuje vrlo ružnu svađu.  

FILMOVI

Istiniti zločin, Doma TV u 19:55h
Legendarni Clint Eastwood glavna je zvijezda i redatelj "Istinitog zločina", filma koji ukazuje na okrutnost i temeljnu pogrešku smrtne kazne pričom o čovjeku koji bi trebao biti smaknut zbog nečega što nije počinio i novinaru koji je odlučio istinu iznijeti na svjetlo dana.

Dvanaest žigosanih, HTV 2 u 20:05h
Priča je smještena u vrijeme II. svjetskog rata. Narednik Reisman (L. Marvin) je dobio zadatak sakupiti i osposobiti borbenu jedinicu sastavljenu od društvenih otpadnika koji se nalaze u zatvoru. Svi ti ljudi krivi su za najteže zločine i osuđeni na doživotne ili smrtne kazne. Ta bi jedinica trebala izvesti težak tajni zadatak čiji je cilj ući i uništiti dvorac u okupiranoj Francuskoj u kojem se nalazi njemački stožer.

Pobješnjeli Max: Divlja cesta, Nova TV u 21:30h
Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi.

Dan obuke, Doma TV u 22:05h
Mladi idealist Jake Hoyt (Ethan Hawke) želi postati agent za narkotike policije Los Angelesa, te spriječiti dilere da neometano prodaju drogu na ulicama, ali to će mu za rukom izgleda poći iznimno teško jer 24 sata svoje obuke mora provesti s agentom Alonzom Harrisom (Denzel Washington). Harris je veteran, u Odjelu za narkotike već više od desetljeća, a njegove su metode, blago rečeno, tijekom vremena postale upitne, ako već ne i otvoreno korumpirane. Kako dan prolazi, Hoyt tim metodama svjedoči iz prve ruke, dok ga do ludila dovodi razmišljanje o tome tko je u cijeloj priči pravi krivac i gdje se to točno kriju odgovori.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala