Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Legendarni voditelj Larry King odlazi u mirovinu
Ikona američke televizije najavio skoru mirovinu ali razmišlja o svom nasljedniku

Legendarni voditelj Larry King odlazi u mirovinu

Piše: Tajana Škurić
Foto: PR Photos

Larry King, ikona američke televizije i legendarni voditelj jedne od najpopularnijih talk show emisija “Larry King Live”, najavio je povlačenje iz CNN-ovog Late Night Showa.

U svojoj izjavi na CNN-u ali i na svojoj Twitter stranici, King je objasnio kako se, nakon 25-godišnje karijere i više od 50 tisuća intervjua, želi posvetiti obitelji i stvarima za koje do sada nije imao vremena.

-"Odlučio sam se povući, što su prihvatili moji šefovi na CNN-u i time mi dali više vremena koje namjeravam provesti sa svojim najdražima."

U izjavi je voditelj iskoristio trenutak te je rekao -"Neopisivo sam ponosan što smo nedavno zaslužili i ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda s najdugovječnijom emisijom s istim voditeljem u istom terminu. Sada zatvaram to poglavlje i vrijeme je da pospremim tregere, ali se veselim budućnosti. Želim se dalje razvijati, raditi i druge stvari koje nisam uspio do sada", dodao je 76-godišnji voditelj.

Ryan Seacrest kao zamjena?

-"Iako Larry odlazi s mjesta voditelja, emisiju će okončati prema svojim uvjetima, a trebao bi se povući na jesen. Larry je jedan od najomiljenijih članova naše obitelji i nastavit će pridonositi programu CNN-a kroz razne specijale vezane uz njegova područja", rekao je Jon Klein, predsjednik CNNUS-a.

Među potencijalnim nasljednicima, Larry bi želio vidjeti i Ryana Seacresta, jednog od članova žirija “Američkog Idola” i povremenog gostujućeg voditelja u Larryjevom showu, za kojeg smatra da je zanimljiv i simpatičan, no nije siguran u njegovo zanimanje za politiku.

Bilo kako bilo, jedna je stvar jasna, tko god sjedne u Larryjevu stolicu, morat će se dobrano potruditi da bar pokuša održati inovativnost, kvalitetu i popularnost koju je King gradio godinama ugošćujući neke od najvećih faca svijeta šoubiznisa, javnog života i politike od kojih je neke znao povremeno i uvrijediti svojim pitanjima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala