Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Schwarzenegger na najoriginalniji način najavio 2. sezonu serije FUBAR
Ekipa je napravila najveću akcijsku figuru na svijetu i time poručila da nas čeka velika sezona

Schwarzenegger na najoriginalniji način najavio 2. sezonu serije "FUBAR"

Foto: YouTube

Netflixova akcijska avanturistička serija FUBAR u kojoj je glavna zvijezda Arnold Schwarzenegger još je prošle godine dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu, ali jučer je konačno stigao i najavni video koji na najoriginalniji mogući način najavljuje povratak serije!

Budući da je Schwarzenegger akcijski junak i ima svoju klasičnu akcijsku figuricu, ekipa serije odlučila se za projekt kojim su napravili najveću akcijsku figuru na svijetu – i to službeno jer ogromni Schwarzenegger ušao u Guinnessovu knjigu rekorda! Potez je to kojem nam poručuju da iako je prva sezona bila velika, druga će biti ogromna.

U prvoj sezoni umirovljeni operativac Luke Brunner (Schwarzenegger) morao se vratiti u akciju pri čemu je saznao da je i njegova kćer Emma (Monica Barbaro) CIA operativka. Kad oboje shvate da jedan i drugi rade kao tajni agenti, krenuo je još veći kaos. Nakon što su otac i kćer ipak uspjeli surađivati, u drugoj sezoni na pomolu je još veća komplikacija kad bivša špijunka iz Istočne Njemačke (Carrie-Anne Moss pridružila se glumačkoj postavi) prijeti uništenjem svijeta, ali i Brunnerovom životu – jer su nekad bili ljubavnici.

Seriju je osmislio Nick Santora koji je i njezin showrunner, a u drugoj sezoni uz Schwarzeneggera i Barbaro ponovno glume Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Milan Carter, Fabiana Udenio i Barbara Eve Harris.

Prva sezona serije FUBAR dostupna je na Netflixu od svibnja prošle godine, a drugoj sezoni nadamo se uskoro, ako ništa barem teaser traileru. Nova sezona imat će osam epizoda kao i prethodna, u trajanju do sat vremena po epizodi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala