Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brooke Shields na udaru PETA-e
Glumica odlučila zakoračiti u "opasne vode" i reklamirati nošenje krzna, PETA je odmah prozvala "svodnicom za krzno"

Brooke Shields na udaru PETA-e

Piše: Tajana Škurić

Brooke Shields toliko obožava krzno da je otišla čak do Danske kako bi ispunila svoj dugogodišnji san i dizajnirala vlastitu bundu. Glumica kojoj je posljednji film bio ‘Furry Vengeance’ je u ožujku posjetila Kopenhagen Studio gdje je uz pomoć dizajnera J. Mendela napravila prve skice odjevnog predmeta koji želi još od djetinjstva.

Oduševljena danskim krznom, odabrala je nerc te izjavila kako nošenje krzna mnogi često povezuju sa starim bakicama, nečime što nosiš u operu ili ako si rock zvijezda nosiš naopako, no da će se ona zalagati da njezina ali i mlađe generacije počnu nositi kožu životinja. – "Svoju ću bundu nositi kada pratim djecu u školu, kada ću piti kavu, čak ću i spavati u njoj, rekla je ponosno naglasivši kako je sretna da će imati priliku predstaviti dansko krzno u Americi."

Naravno, na njezin potez odmah je reagirala PETA koja je zgrožena glumičinim postupkom. Organizacija posvećena pravima životinja odmah je na svojoj stranici objavila tekst – "Kada sam ja bila mala djevojčica, sanjala sam o tome da postanem rock zvijezda. Ili možda veterinar. Ili sportašica. Nisam sanjala o ubijanju životinja na farmama kako bi se mogla dočepati njihova krzna, no Brooke Shields očigledno jest."

Na kraju su ipak prešli na ozbiljniju notu te su objasnili svoje gledište - "Shvaćamo da su ljudi, kada im karijera počne propadati, spremni na skoro sve kako bi ostali pod svjetlima reflektora, uključujući i snimanje reklama za maskare te gostovanje u lošim serijama ali Brooke, zar zaista želiš da te cijeli svijet zapamti kao ‘svodnicu za krzno’ koja je požudno i nestrpljivo gledala i prekapala po hrpama životinjskog krzna?"

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    2 0
    aya aya @ 3.6.2010. 20:29
    Licemjerno je blebetati protiv nošenja krzna, dok ti isti niškoristi/prosvjednici i dalje "uživaju" u hamburgerima, fried chicken, ribbs etc. Ili su možda svi vegani, moš' si mislit! 
  • #1
    2 0
    SuzieStark suziestark @ 3.6.2010. 18:48

    Brooke,Brooke,stara Brooke !

    Bolje bi joj bilo da si nade kakvog dobrog agenta da dobije ikakvu ulogu nego sto prica gluposti.

    ocito nikada nije gledala dokumentarce o tome na koji nacin nastaju bunde jer onaj tko je to ijednom pogledao ne pada mu na pamet stavit bundu niti ista slicno na sebe.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala