Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brooke Shields se nalazi u nepovoljnoj poziciji na vjenčanju svoje kćeri
Romantična komedija "Mother of the Bride" predstavljena prvim trailerom, stiže u svibnju

Brooke Shields se nalazi u nepovoljnoj poziciji na vjenčanju svoje kćeri

Romantične komedije u novije vrijeme doživljavaju neki oblik renesanse. Brooke Shields također će se ponovno okušati u tom žanru i to u filmu Mother of the Bride, za koji je Netflix ovih dana objavio i prvi službeni trailer.

Film stavlja Shields u naslovnu ulogu majke koja doživi iznenađenje života na vjenčanju svoje kćeri. Trailer nas odmah uvodi u glavnu priču te odlazimo na Tajland gdje Lana (Shields) stiže kako bi prisustvovala vjenčanju svoje kćeri Emme (Miranda Cosgrove). No idiličnu priču vrlo brzo pokvari dolazak oca od mladoženje.

Kao što nam otkriva trailer, Lana je jako uzbuđena radi vjenčanja svoje kćeri i njenog zaručnika RJ-a (Sean Teale). Unatoč tome što nije previše uključena tijekom priprema za vjenčanje Lana je svejedno presretna jer je lokacija savršena, ljubav je u zraku i ništa ne može moći po zlu. Sve dok ne upozna oca od mladoženje, Willa (Benjamin Bratt). Will je Lanin bivši dečko iz mladosti, ljubav njenog života koji joj je slomio srce. Njih dvoje sada moraju navigirati kroz sve zamjerke, preostale osjećaje i neugodne situacije kako ne bi poremetili vjenčanje svoje svoje djece.

Redateljsku palicu filma drži Mark Waters, dok scenarij potpisuje Robin Bernheim. U ostatku glumačke ekipe nalaze se Chad Michael Murray, Rachel Harris, Michael McDonald, Wilson Cruz, Tasneem Roc i Dalip Sondhi.

Film Mother of the Bride na Netflix stiže 9. svibnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala