Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona popularne serije Okus krvi uskoro na HBO-u
Sam Trammell otkrio što očekuje ljubitelje "vampirske serije"

Treća sezona popularne serije "Okus krvi" uskoro na HBO-u

Sam Trammell, koji u seriji Okus krvi (True Blood) glumi Sama Merlottea, voditelja bara u Bon Tempsu, a koju možemo pratiti na HBO-u, za "USA Today" prilično je podrobno opisao sadržaj nadolazeće treće sezone popularne serije.

Njegov će lik potražiti svoju biološku obitelj kako bi dobio odgovore na mnoga pitanja o svom podrijetlu i moćima koje posjeduje. Uspjet će u svom naumu te upoznajući tu siromašnu obitelj koja živi nomadskim životom, otvoriti "Pandorinu kutiju"...

Treća sezona istovremeno stravične i seksi serije Alana Balla, autora jednako uspješne serije "Dva metra pod zemljom", fokusirat će se na karakter većine likova. Oni će pokušati dokučiti što su, zašto su takvi te vrijedi li se boriti za to. Njihove međusobne emotivne veze biti će glavna okosnica radnje.

Sam Ball nahvalio je glumačku postavu te izjavio da su toliko dobri da mogu odglumiti sve što se od njih traži - "Bez njih, bila bi to samo gomila izvanrednih specijalnih efekata".

Druga sezona završila je burno te ostavila prostora za mnoge inovacije

Da podsjetimo - radnja horor serije "Okus krvi" odigrava se u malom gradiću Bon Temps u Louisiani, u kojem zajedno žive vampiri i ljudi. Vampiri su zahvaljujući japanskim znanstvenicima i izumu sintetičke krvi, preko noći napredovali od legendarnih čudovišta do građana. I premda im ljudi više nisu na jelovniku, mnogima se još ne sviđa to što su ti stvorovi „izašli iz svojih ljesova“.

Toleriranje vampira dovedeno je u pitanje kad se lokalna konobarica Sookie Stackhouse (Anna Paquin) nađe upletena u niz misterija koji okružuju dolazak Billa Comptona (Stephen Moyer), zgodnog, mladolikog 173-godišnjeg vampira u Bon Temps.

Serija je snimljena prema romanu spisateljice Charlaine Harris, a treća sezona počinje s emitiranjem 13. lipnja na HBO-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala