Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte najavu za potresnu seriju A Friend of The Family
Peacock donosi kriminalističku dramsku seriju o istinitom slučaju obitelji Broberg i otmici njihove kćeri

Pogledajte najavu za potresnu seriju "A Friend of The Family"

Foto: YouTube

Potresna istinita priča o obitelji Broberg predstavljena je prvim trailerom za kriminalističku dramsku seriju A Friend Of The Family.

Priča o navedenoj obitelji i njihovoj kćeri Jan koju je nekoliko puta oteo susjed Robert Berchtold široj je javnosti predstavljena u Netflixovoj dokumentarnoj seriji Abducted in Plain Sight koja se na tom streamingu prvi put našla prije tri godine. Drugi streaming servis, Peacock, odlučio je ispričati ovu važnu priču u nešto drugačijem formatu, onom igrane dramske serije.

Tragična priča o obitelji Broberg počinje još u 1960-ima kad je njihova kćer Jan bila otimana više puta tijekom nekoliko godina i to od obiteljskog prijatelja koji je bio opsjednut njome. Serija će u 9 epizoda, od kojih svaka traje punih sat vremena, ispričati kako se pobožna obitelj koja je uvijek bila spremna pomoći našla nepripremljena pred sofisticiranim taktikama svojih susjeda i bliskog prijatelja koji je do maksimuma iskoristio njihove slabosti, udaljio ih te okrenuo vlastitu kćer protiv njih. Priča je to o tome kako su svi njihovi životi trajno promijenjeni, ali i o tome kako su – preživjeli.

Režiju potpisuje Eliza Hittman, a u glavnim ulogama su Anna Paquin kao Mary Ann Broberg, majka triju kćeri koja će vidjeti znakove tek kad bude prekasno, Colin Hanks je dobrodušni i prijateljski nastrojen otac Bob Broberg, a Jake Lacy nalazi se u ulozi Roberta Berchtolda. Djecu obitelji Broberg glume Mckenna Grace koja je utjelovila otetu djevojčicu Jan, a njezine sestre glume Lio Tipton i Hendrix Yancey.

Serija A Friend of the Family na Peacock stiže 6. listopada s prve tri epizode nakon čega će na tjednoj bazi biti dostupne po jedna nova do finalne epizode 17. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala