Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odvaži se, napravi promo spot Libertas film festivala!
Libertas film festival poziva sve kreativce na natječaj za promo spot. Radovi se mogu prijaviti do 22. svibnja

Odvaži se, napravi promo spot Libertas film festivala!

Libertas film festival poziva sve kreativce da osmisle Libertas promo spot koji će biti prikazan kao službena reklama festivala na MTV-u i RTL-u te prije svake filmske projekcije. 

"Na Libertasu sam 2009. pobijedio na natječaju za promo spot. Uz nagradu, na festivalu sam profitirao upoznajući kvalitetne ljude iz filmske industrije što mi uvelike pomaže u današnjem radu. Uz blagu zavist, velike čestitke novom pobjedniku!", izjavio je prošlogodišnji pobjednik Hrvoje Duvnjak. 
 
Natječaj se zatvara 22. svibnja, a 24. svibnja tri odabrana spota moći će se pogledati na net.hr-u. Svi posjetitelji portala moći će glasovati za svog favorita i time odabrati naj spot 2010! Glasovanje završava 28. svibnja u 19h, a autor najboljeg promo spota bit će nagrađen poklon paketom koji uključuje i smještaj za autora i gosta u službenoj rezidenciji festivala, Valamar hotelu, te dvije VIP akreditacije za sve projekcije i popratna festivalska događanja. 
 
Jedan autor može poslati više prijedloga spota koji mora sadržavati zadane elemente LFF-a i trajati minimalno 20, a maksimalno 45 sekundi. Sve potrebne informacije o formatu spota, pravilima i uvjetima natječaja mogu se pronaći na službenoj stranici festivala (pod 'Sudjelujte'). 
 
Šesto izdanje LFF-a održat će se od 2. do 6. srpnja, a brojnu publiku i ove godine očekuju projekcije pod zvjezdanim nebom, ludi noćni provodi i više od 90 filmova, hrvatskih, europskih i svjetskih premijera.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala