Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tony: Skini mi se s kursa!; Anđa: Talk to the hand!
Ovotjednu emisiju showa Hrvatska traži zvijezdu obilježila je žestoka svađa između Tonyja i Anđe Marić

Tony: Skini mi se s kursa!; Anđa: Talk to the hand!

PIŠE: Katarina Hrgović

U ovotjednoj, trećoj po redu live emisiji RTL-ovog talent showa "Hrvatska traži zvijezdu" vidjeli smo nastupe preostalih devetoro kandidata koji su se okušali u pjevanju hrvatskih klasika, svjedočili smo mnogim iznenađenjima u nastupima i fizičkom izgledu pojedinih kandidata, kao i žeštokoj svađi između članova žirija, Tonyja Cetinskog i Anđe Marić.

Led ove emisije probila je Maja Majić svojom izvedbom pjesme "Rock Me Baby" grupe Riva s kojom smo 1989. godine pobijedili na Eurosongu. No, bilo je jasno da je odabir pjesme kao i njezina interpretacija pravi promašaj, što joj je blago spočitnuo i žiri. "Znamo da si puno jača od ove pjesme", poručio joj je Tony i tako pokazao da nije zadovoljan njezinim nastupom, ali da svakako vjeruje u nju i očekuje mnogo više. 

Maja Malić - Rock Me Baby

Metalac Vilibald Kovač u ovoj se emisije uspio rješiti naljepnice "fejker" koju mu je prošle subote priljepio Tony Cetinski. "Fridom" Psidomodo Popa dokazao je kako se zaista trudi oko izvedbi pjesama, što je zasluženo dobilo pohvale kod žirija. "Hvala ti što više nisi fejker. To je Vilibald. Dokaži da uživaš, pokaži sebe", poručio mu je Tony.

Vilibald Kovač - Frida 

Adrijana Baković oduševila je svojom izvedbom pjesme "Zar je voljeti grijeh" Zorice Kondže. "Zorica Kondža sigurno sad gleda i ja joj šaljem veliku pusu i ja sam sretan što mogu pred nju doći mirne savjesti jer si ovo jako lijepo izvela", rekao je Tony, dok je Anđa priznala kako tu pjesmu u životu nikad nije čula, zbog čega se opetovano ispričavala. 

Adrijana Baković - Zar je voljeti grijeh

Kauboj Jurica Gorša ovoga se puta odrekao svog kaubojskog outfita te se na pozornici pojavio svježe obrijan, bez čizama i šešira, te je zapjevao "Treba imat dušu" Atomskog skloništa. "Vidiš da možeš i bez šešira i countryja. Ja se klanjam, uspio si izvesti nešto što nije country. I za pjesmu treba imat dušu, a ti je imaš", kazao je Tony.

Jurica Gorša - Treba imat dušu

Kako se prošli put sa pjesmom Robbieja Williamsa doslovce izblamirao, na Duji Stanišiću bio je red da povrati ukazano povjerenje, što je itekako uspio napraviti izvedbom pjesme "Pismo ćali" Vice Vukova.  "Duje, ti si meni izmamio suze svojom izvedbom, stvarno sam ponosna što si ovdje. U tebi je još puno toga što možeš pokazati", priznala mu je Anđa. 

Duje Stanišić - Pismo ćali 

Helena Hunčaga ovoga je puta otpjevala pjesmu "Ja sam lažljiva" grupe Denis & Denis.  "Ja bih odmah zakonom zabranila da ovako izgledaju 16-godišnjakinje", rekla je Anđa komentirajući Helenin oskudni outfit. "Napisala sam da mi je ovo najbolji scenski nastup večeras. Vrlo si sigurna u to što radiš. Bravo", pohvalila je Anđa. 

Helena Hunčaga - Ja sam lažljiva

Rocker Juraj Jurlina prošli je put možda dao premalo, no ovoga je puta nadmašio sam sebe izvedbom pjesme "Budi moja voda" grupe Laufer. "Drago mi je što si opravdao to što sam rekla da imaš star power. To se tako radi, idemo dalje", rekla mu je Anđa. 

Juraj Jurlina - Budi moja voda

Kim Verson ponovno je pokazala kako za jednu 16-godišnjakinju zaista ima nevjerojatan glas i talent da njime upravlja, a odlučila se na izvedbu pjesme "Singin' that rock'n'roll" grupe Stijene koju je otpjevala s nevjerojatnom lakoćom iako je riječ o vrlo zahtjevnoj pjesmi.  "Od prve audicije si pokazala da imaš sve. Ti ako napraviš nešto što nitko od nas ne očekuje, uz izvrsno pjevanje, ti ćeš biti pobjednica ove sezone", poručio joj je Tony.

Kim Verson - Singin' that rock'n'roll

Petar Brkljačić zaključio je nastup kandidata pjesmom "Nedostaješ mi ti" Olivera Dragojevića, no laganiju, obrađenu verziju kakvu izvodi i Marko Tolja. Tony je prvo pohvalio Petrov nastup, a onda ga je priupitao: "Jesi li straight?", na što mu je Petar odgovorio potvrdno. Tonyja je tada napala Anđa, koja mu je rekla kako takvim pitanjima nema mjesta u ovom showu, na šo joj je on odgovorio: "Skini mi se s kursa!". 

Petar Brkljačić - Nedostaješ mi ti 

Anđa je tada podigla ruku, ispružila dlan, uperila ga Tonyju u lice i prešutno mu poručila: "Talk to the hand!". Njihova prepirka zaključena je Tonyjevom porukom Anđi koja je glasila: "Uživam u tvojoj posljednjoj sezoni u ovom showu". 

A show je ovoga tjedna napustila Helena Hunčaga, pa će tako u idućoj emisiji nastupiti preostalih osam kandidata. 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    seljankica seljankica @ 17.4.2010. 22:21
    ma bravo kako su oni tu svadjicu uredno odradili na kraju emisije tako da zutilo.hr ima o cemu pisati
  • #1
    0 0
    jua jua @ 17.4.2010. 22:02

    Odgovor na zadnju rečenicu:

    Ma neće valjda, kažete od 9 kandidata, od kojih je jedan ispao, da idući put ih nastupa 8? Neeeee!!!???

    kah-kah hello captian Obvious 

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala