Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U žiriju HTZ-a Siniša Vuco, a Goran Lisica Fox se zaljubio?
Kandidat i veliki fan Vuce došao je na svoje kada je shvatio da pjevač potajno sjedi u žiriju, koji mu je obećao i duet

U žiriju HTZ-a Siniša Vuco, a Goran Lisica Fox se zaljubio?

Foto/Izvor: RTL

Druga epizoda s audicije najvećeg glazbenog showa 'Hrvatska traži zvijezdu' zasigurno će u četvrtak, u 21 h na RTL-u nasmijati mnoge. Uz smjele pjevače, koji nisu imali tremu pred, ovoga puta još nemilosrdnijim žirijem, Tonyjem Cetinskim, Ivanom Mišerić i Goranom Lisicom, bilo je naravno i onih koji su dali baš sve od sebe kako bi prošli među 100 najboljih.


Tako je jedna kandidatkinja odlučila pjevati sjedeći na podu, a kada ju je Tony zamolio da legne, vježba i pokuša pjevati, spremno je to učinila, i to vrlo uspješno! A dok su neki tvrdili da kod žirija prolaze samo 'plave koverte', drugi su pak odlučili otvoriti  srce i pričati o svojim opsesijama. Ipak, da ne bi ispalo kako su samo kandidati bili ti koji su iznenađivali žiri, i žiri je njih uspio ostaviti bez riječi. Marko Kaleb, koji je i lani sudjelovao na audicijama, a veliki je fan Siniše Vuce, napokon je došao na svoje. Vuco je potajice sjeo u žiri i tako uspio šokirati simpatičnog Splićanina, obećavši mu na kraju čak i duet!

Uz mnogo zabavnih pjevača i osebujnih karaktera, jedna kandidatkinja posebno se svidjela Foxu pa je, do sada uvijek rječiti Riječanin jedino uspio izustiti '.. Sličiš na Madonnu'. No, bilo je i kandidata koji su uspjeli dignuti živac predsjedniku žirija, kao i onih koji su ga željeli potkupiti gemištom. No, na kraju je ipak presudio pjevački talent. Tko je prošao među 100 najboljih, pogledajte na RTL-u, u četvrtak, u 21 h.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala