Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Dino Antonić ispao iz showa Hrvatska traži zvijezdu
Večeras je Top deset natjecatelja RTL-ovog showa Hrvatska traži zvijezdu ostalo bez jednog kandidata

Video: Dino Antonić ispao iz showa Hrvatska traži zvijezdu

PIŠE: Katarina Hrgović

Druga live emisija ovogodišnje sezone RTL-ovog showa Hrvatska traži zvijezdu donijela je nastup desetoro kandidata koji su preživjeli prošlotjedno glasovanje publike i odabir žirija. Za razliku od prve live emisije kada su kandidati pjevali isključivo pjesme na hrvatskom, ovoga su puta sve izvedbe bile na engleskom jeziku. 
 
Iako smo u početku mislili kako će se kandidati u pjesmama na engleskom snaći mnogo bolje od pjevanja na hrvatskom, to se nije pokazalo točnom prognozom. Prvi je nastupio rocker Juraj Jurlina koji je za svoj ovotjedni nastup izabrao pjesmu "Are You Gonna Be My Girl" australske grupe Jet izvedbom koje, ruku na srce, nije pretjerano oduševio. "Činilo mi se kao da znaš sve što treba napraviti na jednoj pozornici, ali kao da nisi bio sasvim prisutan, malo si to mehanički odradio. Mislim da ti možeš još bolje", komentirala je Anđa Jurajev nastup.
 
Juraj Jurlina - "Are You Gonna Be My Girl"
 
Dino Antonić ovoga je puta nastupio sa sladunjavom pjesmicom "Haven't Met You Yet" američkog pjevača Michaela Bublea. "Svojom si energijom uspio dočarati tematiku pjesme, a jako je važno da to imaš. Ti nisi jednoličan, iako daješ jednak senzibilitet, jednaki žanr, uvijek dodaješ nešto svoje. Ako tu energiju uspiješ zadržati do finala - ti si pobjednik", poručio mu je Tony. 
 
Dino Antonić - "Haven't Met You Yet"
 
Adrijana Baković, poznatija kao "ona koju je ugrizao konj", otpjevala je klasik "I Want to Know What Love Is" koju u originalu izvodi grupa Forefinger, a prošle je godine obradila i Mariah Carey, a upravo od te verzije Adrijana je pokušala napraviti odmak i pjesmu predstaviti u svom stilu, što joj je donekle i pošlo za rukom. Žiri je Adrijanu pohvalio ponajprije zbog toga što nije pokušala imitirati nikoga, a Tony joj je poručio kako je "ponosan i počašćen što je tu među njima i što je to tako lijepo izvela". 
 
Adrijana Baković - "I Want to Know What Love Is"
 
Simpatični Duje Stanišić ovoga se puta 'pokopao' izvedbom pjesme "Bodies" Robbieja Williamsa, što mu je spočitnuo i žiri. "Ovo je najgroznija pjesma od Robbieja Williamsa kad u jednom natjecanju trebaš pokazati da znaš pjevati", poručila mu je Anđa, no ubrzo je okrenula ploču i naposljetku ga ipak pohvalila. "Ti imaš ono što ima Robbie Williams, jedan si zločesti dečko. Falšao si, ali si izveo to sjajno", rekla mu je Anđa, a pohvalu je dobio i od Tonyja. "Osjetilo se da to nije tvoj žanr, ali to nije bilo bitno. Ti da ne budeš prvi, drugi, treći, mislim da je tebe dovoljno staviti u studio, uključiti kamere i ti bi valjao gluposti i zabavljao cijelu naciju. Ti si showman", poručio mu je Tony. 
 
Kauboj Jurica Gorša ovoga je puta 'došao na svoje', pa je tako sasvim očekivano otpjevao country hit, pjesmu "Haywire" Josha Turnera. Tony se očito osjetio inspiriran, pa je pozvao na to da se u klubovima umjesto turbofolka odsad pušta country glazba. "Ako moramo slušati nečiji folk, zašto u narodnjačkim klubovima ne bi slušali country?", zapitao se Tony i dobio snažnu potporu publike koja je njegovu ideju pozdravila velikim pljeskom. 
 
Maja Malić, koju je u prošloj emisiji Tony spasio od ispadanja iz showa, rasturila je svojom najdražom pjesmom u kojoj se "pronašla prvi put kad ju je čula", "Give it to Me Right" Melanie Fione, kojom je opravdala Tonyjevo povjerenje. Anđa je Maji poručila kako stvarno zaslužuje mjesto u ovom showu, dok je Fox priznao da je tek sada primijetio Majin baršunasti glas.  "Maja uopće nije u talent showu, nego je nastupala kao guest star", zaključio je Tony.
 
Maja Malić - "Give it to Me Right"
 
Izvrsna i talentirana Helena Hunčaga izvela je Rihannin "Russian Roulette", a osim pjesme Helena je 'skinula' Rihannin scenski nastup, kao i stil odijevanja. Pjesmom je prvo oduševila Antoniju koja je primijetila kako se Rihanna u Heleninim godinama "brčkala tamo negdje po plićaku na Barbadosu", Anđa je priznala kako joj je pjesma bila bez veze dok nije čula Heleninu izvedbu, a Tony je izjavio kako smatra da će ovoga puta i publika prepoznati njezin talent i potencijal. Fox je, s druge strane, priznao kako mu je Rihannina verzija zvučala puno bolje, no svejedno se osjetio pozvan 16-godišnjoj Heleni udijeliti kompliment, naravno, sebi svojstven. "Sjajno izgledaš, od papka pa na prema gore", rekao joj je.
 
Helena Hunčaga - "Russian Roulette"
 
Metalac Vilibald Kovač ovoga je puta odabrao pjesmu "Sex On Fire" američkog rock banda Kings Of Leon, što je posebno oduševilo Anđu kojoj je to najdraži band.  "Kings of Leon su moj omiljeni bend i spasili su mi život ove zime i malo sam se prepala kad sam čula da ćeš pjevati jednu od dvije moje omiljene pjesme. Malo mi je tu bilo previše ironmaidenovskog, starinskog izvođenja tih pjesama. Ti slušaš stvari koje je slušao tvoj otac u tvojim godinama. Trebaš se modernizirati. Kings Of Leon je grupa koju trebaš slušati", poručila mu je Anđa i dodala kako treba "dati malo više Vilibalda u to". S njom se složio i Tony koji je ovoga puta bio malo kritičniji. "Malo si mi fejk, još od Varaždina. To sam govorio i Bojanu Jambrošiću. Previše mi je iskarikirano. Ja se sa Anđom ipak ne bi našao na tvom koncertu", poručio je Tony, dok je Vilibald kratko i diplomatski izjavio da cijeni svačije mišljenje.
 
Ljepuškasti Petar Brkljačić otpjevao je pjesmu "Crawl" Chrisa Browna i iako je to odradio korektno, žiri je od njega zatražio da se idući puta malo odmakne od te r'n'b koncepcije. "To su sve pjesme koje tebi idu, to mi znamo, daj sad pokaži nešto u čemu te ne vidimo. Mi od tebe očekujemo sada već nešto neočekivano", bio je suglasan žiri. Fox je povukao usporedbu između Petra i prošlogodišnjeg pobjednika showa, Bojana Jambrošića, te je ustvrdio da je razlika između njih dvojice u tome što Bojan čvršće stoji iza pjesme, no napomenuo je kako Petar ima jednako jak potencijal.
 
Petar Brkljačić - "Crawl" 
 
Posljednja večeras nastupila je favoritkinja showa, Kim Verson, koja je otpjevala pjesmu "Happy" britanske pjevačice Leone Lewis. "Htjela bih da se odmakneš od izvođenja pjesama pjevačkih diva, kao što su Celine Dion, Mariah Carey, Leona Lewis i Christina Aguilera. To su sve stvari koje ti držiš u malom prstu, mi to znamo. Voljela bih vidjeti Kim Verson, u nekom drugom žanru", poručila joj je Anđa. Tonyja je ova pjesma podsjetila na Karmen iz Rovinja koja bolesna leži u jednoj zagrebačkoj bolnici te joj je poželio brz oporavak. 
 
Kim Verson - "Happy"
 
Show je odlukom publike koja mu, očito, nije poklonila dovoljno glasova, napustio Dino Antonić, te je u showu sada ostalo devet kandidata. Na kome je red da idući napusti show saznat ćemo za tjedan dana.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #7
    0 0
    mayonce mayonce @ 11.4.2010. 23:14
    Ps: Dino, svaka cast, nisi zasluzio da ispadnes sada, ali zivot je sve drugo samo ne pravedan :(
  • #6
    0 0
    mayonce mayonce @ 11.4.2010. 23:12
    nemoguce je svima ugoditi, ali svijet funkcionise tako, ako si poseban i ne uklapas se u masu sasijeku te iz korijena. dino je imao jednu gresku, bio je originalan! a sto se tice glasanja, lose je to sto "narod" bira ko ce ostati, a ko ispasti, jer sve klinke ce glasati za ljepuskaste momke, sto pak nema veze s pjevanjem, na zalost!
  • #5
    0 0
    aya aya @ 10.4.2010. 23:44
  • #4
    0 0
    seljankica seljankica @ 10.4.2010. 15:54
    meni je duje odlican,ok mozda sam malo pristrana zato sto je iz mojih krajeva ali stvarno je smisan,simpa je...ma necu ga vise faliti da ne ispadnem neka pedofilkica 
  • #3
    0 0
    maremare maremare @ 10.4.2010. 15:07

    meni taj dino i nije nešto tak da mi nije žao šta je ispao...a ne slažem se s prethodnim komentarima u vezi rocka jer u hrvatskoj ima premalo dobrih rock pjevača a previše jednoličnih pop pjevača tipa cetinskogtak da treba malo više forsirat rock :P

    inače meni je favorit onaj juraj ;)

Pogledaj sve komentare (7)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala