Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Potvrđeno: Razvode se Indira i Narcis Mujkić!
Par je navode o razvodu potvrdio putem svog opunomoćenika koji je medijima poslao službeno priopćenje

Potvrđeno: Razvode se Indira i Narcis Mujkić!

PIŠE: Katarina Hrgović

Nakon što je u medije dospjela informacija o tome kako se braku pjevačice grupe Colonia, Indire Vladić Mujkić i njezinog supruga Narcisa Mujkića, nazire kraj, danas je to potvrđeno službenim priopćenjem. Narcis i Indira putem svog opunomoćenika Edvina Jurine odlučili su obavijestiti javnost i medije kako će se razvesti sporazumno.
 
"Indira i Narcis su suglasni da po objavi ovog priopćenja ne komentiraju svoj sporazumni raskid braka, sve relevantne posljedice i daljnji nastavak svog osobnog života čime je svaka daljnja medijska i javna rasprava za njih po ovom obiteljskom pitanju okončana", naveo je u priopćenju Jurina napominjući kako će (uskoro bivši) supružnici i nakon razvoda ostati u prijateljskom odnosu nastavljajući odvojeno kako svoj osobni život, tako i poslovni put.
 
Razvodu su, sumnja se, kumovala svjedočanstva koja kažu kako je Indira viđena u društvu drugog muškarca dok je Narcis bio na službenom putu u Americi, te da se on također viđao s 21-godišnjom Stellom iz Bosne. Narcis je, pak, svu krivnju preuzeo na sebe tvrdeći da je previše trčao za poslom. 
 
"Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami", izjavio je za časopis Extra.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala