Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dora 2020.: Damir Kedžo ide u Nizozemsku s pjesmom Divlji vjetre
Društvene mreže opet su podijeljene oko izbora pjesme koja će nas predstavljati na Eurosongu 12.5.

Dora 2020.: Damir Kedžo ide u Nizozemsku s pjesmom "Divlji vjetre"

Foto: YouTube

U subotu je u Opatiji održana još jedna Dora, hrvatski izbor pjesme za pjesmu Eurovizije, koja je bila napeta do samog kraja!

Doris Pinčić Rogoznica, Zlata Mück Sušec, Mirko Fodor i Duško Ćurlić vodili su nas kroz Doru 2020. na kojoj je ove godine predstavljeno 16 pjesama, a pobijedila je ona zadnja: Damir Kedžo, koji je nastupao 16. po redu, odnio je pobjedu s pjesmom Divlji vjetar u prilično gustoj završnici glasanja.

Naime, Damir Kedžo imao je isti broj bodova kao natjecateljica Mia Negovetić koja je nastupala prije njega s pjesmom When It Comes To You, no prevagnuli su glasovi publike koja je više bodova dala Kedži. Ubrzo nakon pobjede društvene mreže su preplavili komentari o pobjedi i mnogi misle kako je Mia pokradena te da je bilo puno boljih pjesama za predstavljanje na Eurosongu.

Neki su izdvojili Indiru koja je s pjesmom You Will Never Break My Heart zapalila pozornicu i koja je bila blizu pobjedi jer je završila na trećem mjestu.

Na Dori se našla i grupa Colonia s pjesmom Zidina koju su mnogi komentirali da je eurovizična, dok je jednu od upečatljivih izvedbi imala i Aklea Neon čija je pjesma Zovi ju mama posvećena našem planetu Zemlji. Ostali izvođači bili su Elis Lovrić, Bojan Jambrošić, Edi Abazi, Zdenka Kovačiček, Alen Vitasović & Božidarka-Matija Čerina, Đana, Nikola Marjanović, Marin Jurić-Čivro, Lorena Bućan i Jure Brkljača.

Popularno natjecanje otvorio je prošlogodišnji pobjednik Roko Blažević, a nakon svih natjecatelja mogli smo vidjeti nastupe finalista treće sezone emisije The Voice koja je prošli tjedan završila. Filip Rudan, Bernarda Bobovečki i Albina Grčić svojim su glasovnim sposobnostima nadmašili same natjecatelje Dore, komentari su na društvenim mrežama.

Damir Kedžo i Divlji vjetar nastupaju 12. svibnja u drugom dijelu prve poluzavršnice Eurosonga 2020. Veliko finale Eurosonga bit će 16. svibnja u Rotterdamu u Nizozemskoj u impresivnoj dvorani Ahoy Arena.

Sve nastupe s Dore možete pogledati na službenom YouTube kanalu HRT-a.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala