Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Dora 2010 - U polufinalu najviše glasova Doris Teur
U Opatiji je odabrano 8 skladbi koje će se pridružiti onima koje su glasovima žirija ušle direktno u finale

Video: Dora 2010 - U polufinalu najviše glasova Doris Teur

Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji svjedočila je i ovogodišnjem polufinalu Dore. Od 16 skladbi izvedenih u polufinalu samo najboljih 8 pridružilo se izvođačima koji su se izravno plasirali u finale.

Kroz polufinalnu večer vodili su nas Nevena Rendeli, Duško Ćurlić te Mirko Fodor, a iz "green rooma" javljale su se Ida Prester i Iva Šulentić.

Kvaliteta skladbi koje smo čuli u polufinalu na standardnoj je razini neinventivnog ponavljanja već bezbroj puta odslušanog uz nekoliko iznimaka poput Valungara i Martine Vrbos. Najviše su razočarali finalisti raznoraznih talenat showova - Mijo Lešina, Carla Belovari i Filip Dizdar, koji kao da su imali interno natjecanje za najdosadniju pjesmu.

Sve je to popratila klasično razularena publika koja je zasigurno motivirala izvođače da izvuku i zadnji atom snage i ulože ga u svoje izvedbe.

U predahu za glasanje istu tu publiku zabavljala je grupa "Putokazi" - glazbeno jedna od svjetlijih točaka večeri.

Publika je televotingom najviše glasova dodijelila Doris Teur, što je izazvalo dosta čuđenja u dvorani. Mirko Fodor konstatirao je kako je vjerojatno cijeli Zaprešić glasao večeras.

Osim nje u finale su ušli i Franko Krajcar i Indivia s pjesmom "Jobrni je jobrni" koja je osvojila 14 bodova, te klapa Iskon koja je za pjesmu "Vrime za kraj" dobila također 14 bodova. U sutrašnjem finalu naći će se još i grupa Feminnem, Valungari, Carla Belovari, Swing Mamas i Giuliano. Navedeni natjecatelji tako su se pridružili izvođačima koji su se izravno plasirali u finale, a to su Đani Stipaničev, grupa Viva, Franka Batelić, Žiga i Druge, Tihomir Kožin, grupa AliBi, Sabrina Hebira i Marta Kuliš.

Pogledajte i presjek svih nastupa u polufinalu Dore


Video: Dora 2010 - Finale >>>
Feminnem pobjednice ovogodišnje Dore

G.N./K.H.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala