Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: HTZ nastavlja s nizanjem svakojakih bisera
Nevjerojatno je koliko se ljudi koji nemaju ni zrno talenta prijavilo na ovaj show, što je svaki put sve očitije

Video: HTZ nastavlja s nizanjem svakojakih bisera

PIŠE: Katarina Hrgović

Ovotjedna epizoda RTL-ovog talent showa Hrvatska traži zvijezdu ponovno je donijela nekoliko desetaka minuta čiste uživancije, ponajprije zbog kandidata koji su dobrano nasmijali kako žiri, tako i gledatelje. Iako se tu i tamo našao pokoji kandidat za kojeg se zaista može reći da posjeduje određenu dozu pjevačkog talenta, uglavnom smo svjedočili javnom sramoćenju mnogih koji su, Bog zna radi čega, mislili da mogu postati nova hrvatska zvijezda. 

"Bojan Jambrošić došao je na moje radno mjesto, čuo je kako ja pjevušim i rekao: 'A sada ti', i evo me ovdje. Moje umjetničko ime je Esperanza i ono će mi najvjerojatnije donijeti sreću u ovome showu. Nemam curu niti dečka: dobro ste čuli - biseksualac sam i toga se ne sramim. Kome paše - paše, kome ne - ne", Izjavio je 27-godišnji Božidar Mitrović koji inače radi kao fotomodel, posao koji je, prema njegovim riječima, zahtjevan. Božidaru njegovo umjetničko ime ipak nije donijelo sreću, ali zato je od žirija zaradio titulu mistera simpatičnosti.

Božo Krsnik ima 22 godine i dolazi iz Krapine, a žiriju je s malo treme otpjevao dvije pjesme, "Ako me život rastavi" i "Nije htjela". Zapravo, to se teško moglo nazvati pjevanjem, nego više kao nekakvim zapomaganjem prebijene mačke. "Srčano je bilo, ali nije možda tehnički dorađeno", našalio se Fox.

Ovu epizodu obilježilo je i nekorektno ponašanje Anđe Marić koja je, u nastojanju da se već na prvu pokaže kao dostojna zamjena Jelene Radan na čije je mjesto upala, bacala nepotrebne i brutalno okrutne komentare, uglavnom na račun izgleda pojedinih kandidata. Nadamo se da će se idući put malo skulirati, zabavna je i bez toga.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    0 0
    mario mario @ 5.3.2010. 1:32
    Ja stalno zamišljam nekog lika kako čeka s kutijom šibica i nišani tu njenu frizuru. Znate onako, stavi šibicu na ono što se pali i prstom lansira.....WOOOOSH!!!
  • #5
    0 0
    aya aya @ 5.3.2010. 1:24

    Pazi vako Buzdovane - ono što Anđa ima na glavi za nju je valjda frizura, a za nas obične smrtnike freak show !

    Kad ju vidim onakvu sirotu, nemrem si pomoći da ne pomislim koliko se živina i svakog smeća unutra nakupi između dva pranja. A muž joj je vjerojatno svakog jutra, kada se probudi pored velike crvene hrpe, jedan dan bliže infarktu !

    No, možda učini emisiju zabavnijom, kada se npr. naglo okrene i opiz*i Foxa kosom ili kada ju neki nezadovoljni, agresivniji kandidat krene počupat!

  • #4
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 4.3.2010. 22:30

    Je l' mi može netko pojasniti što to na glavi ima Anđa Marić i čemu to nešto u biti služi!?

    Što se tiče kandidata poput ovog biseksualnog debila i šatro fotomodela, nekima bi definitivno trebalo dodijeliti skrbnike ili ih smjestiti u odgovarajuću ustanovu.

     

  • #3
    0 0
    aya aya @ 4.3.2010. 22:30
    Vratite Jelenu, Anđa sucks!!!
  • #2
    0 0
    jua jua @ 4.3.2010. 11:35

    iz zemlje Jasamsebisuper 

Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala