Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Duh Michaela Jacksona obraća se bivšoj supruzi?
Michaelova bivša supruga Lisa Marie Presley posjetila je vidovnjakinju preko koje je navodno komunicirala s njim

Duh Michaela Jacksona obraća se bivšoj supruzi?

Duh Michaela Jacksona navodno je kontaktirao njegovu osobnu vizažisticu Karen Faye i bivšu suprugu Lisu Marie Presley kako bi im se ispričao za "svoje pogreške i tražio oprost", prenose američki mediji. Michael Jackson dame je kontaktirao preko vidovnjakinje, koja je cijelu priču rado ispričala novinarima.

"Činilo se da želi tražiti oprost od ljudi koje je povrijedio tijekom života. Michael je u svom javljanju pokušao objasniti svoje pogreške i tražio je naš oprost. Djelovao je jako nemirno", ispričala je.
 
Međutim, priču su navodno potvrdile i Faye, i Presley, koje su novinarima ispričale kako ih je začudilo koliko se snažno osjećao Michaelovoj duh u prostoriji. Ova nevjerojatna priča samo je jedna u nizu bizarnosti vezanih za smrt Michaela Jacksona, "koje samo da se nisu razjasnile".
 
 
Optužnica protiv njegovog liječnika Chada Murraya je podignuta i pokušava se dokazati da ga je doktor ubio, ali iz nehaja, dok se ovaj, izjavio je, uopće ne osjeća krivim. Ipak, na Michaelovu tijelu navodno su pronađeni deseci uboda iglom, što vodi natrag do liječnika, koji je jedini u trenutku smrti bio s njim. Murray je izjavio da se ne osjeća krivim i nada oslobađajućoj presudi, a kako će biti zasad se ne može ni pretpostaviti.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    zubak zubak @ 12.2.2010. 21:49
    ahhahahahahahahhahahahahhahhahah,nemam sta dodat.
  • #4
    0 0
    nerona nerona @ 12.2.2010. 16:59
    Ajd' da ne diramo glazbu, već glupače- i, to je preblago rečeno, koje nešto vide i čuju, hej, krepen čovjek im se obraća za oprost, tako nešto.............Ma, hajde, prije poludit', nego kužit te idiotarije!!! A, gdje dosad bijaše nespominjana majka te djece????? Vračara ju "probudila"...........ma, nemreš to probavit!!!!
  • #3
    0 0
    Avatar avatar @ 12.2.2010. 1:19

    Kaj si fulao topic? Možda da pročitaš članak a ne gledaš samo slike!

    I da si gledao tv u zadnje vrijeme možda bi skužio da to sa Jacksonovom navodnom pedofilijom je potpuna laž, koja je morala tek sada izaći na vidjelo, jer nitko nema koristi od nje sad kad je naravno-mrtav.

    Priču je započeo neki novinar imenom Bashir koji je ogrnuo ogromne pare tako što je intervju od 2 sata izrezao u 10-to minutni sa naravno izvučenim riječima(ne rečenicama) volim djecu ... jako ih volim...., a zašto ??? ,,, objavljeno sad nakon 10-15 god.

  • #2
    0 0
    djule djule @ 11.2.2010. 19:45
    pedofilčina šugava kaj je bil crnac pa je postal belac
  • #1
    0 0
    sever69 sever69 @ 11.2.2010. 19:33

    Joj, crni Casper.... :)))))))))))))) Bu! Buuuuu

    Edit:

    Smrdali mu život s lažnim optužbama, i sad kad je mrtav, ni sad mu nedaju mira! Katastrofa kak dalko ide ljudska glupost!

    @Avatar, pravo veliš!

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala