Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Cheryl Cole dokazala da nije samo lijepo lice
Pjevačica je objavila video spot za treći singl sa albuma "3 Words" u kojemu je pokazala i plesačko umijeće

Video: Cheryl Cole dokazala da nije samo lijepo lice

PIŠE: Katarina Hrgović

Bivša članica benda Girls Aloud i članica žirija talent showa "X Factor", britanska pjevačica Cheryl Cole, ovih je dana objavila svoj treći singl s debitantskog albuma "3 Words" koji je odmah po objavljivanju dva tjedna sjedio na samom vrhu ljestvice najslušanijih albuma u Britaniji. 
 
 
Najavni singl s tog albuma, "Fight for This Love", postao je četvrti najbolje prodavan singl 2009. godine, dok je drugi singl s albuma, pjesma "3 Words" koju je ova 26-godišnja pjevačica napravila u suradnji s američkim producentom i članom grupe Black Eyed Peas, will.i.am-om, dugo vremena boravila među top pet singlova na britanskim i irskim ljestvicama.
 
Sada je objavljen i treći singl, pjesma "Parachute” za koju Cole kaže da joj je definitivno najdraža pjesma s albuma, a u video spotu za istu uz Cheryl, koja je ovim putem pokazala zaista zavidno plesačko umijeće, pojavljuje se i pobjednik američkog "Plesa sa zvijezdama", Derek Hough. 
 
 
Cheryl se ova pjesma, kaže, toliko sviđa da je baš nju htjela za najavni singl albuma, pa kada je umjesto "Parachutea" izabrana "Fight For This Love", pjevačica nije mogla biti na miru sve dok singl ne ugleda svjetlo dana. Simpatična Britanka, koja je prošloga tjedna proglašena najfotogeničnijom živućom osobom, u sklopu solo turneje nakratko će se priključiti grupi Black Eyed Peas kojima će na osam koncerata britanskog dijela njihove turneje nastupiti kao pred izvođačica. 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala