Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


X Factor Adria: glasajte za svoje favorite! I onda nitko ne ispadne
Na kraju jučerašnje emisije i nakon skoro 3 sata glasanja stiglo je (ne)ugodno iznenađenje: ispadanje će biti tek sutra

"X Factor Adria": glasajte za svoje favorite! I onda nitko ne ispadne

Foto: RTL

Jučer je X Factor Adria počeo kao i svaki put dosad: voditelji Antonija Blaće i Aleksandar Radojičić su pozdravili gledatelje, predstavili kandidate koji su nastupali tu večer i pozvali gledatelje na glasovanje. No, na kraju emisije – šok!

Nakon što su producenti već nekoliko puta promijenili pravila, vratili većinu kandidata koji nisu prošli u Kući sudaca, jučerašnje (ne)ugodno iznenađenje (kako kome) pred kraj emisije je glasilo: nitko neće ispasti večeras, već sutra nakon što drugi dio kandidata otpjeva svoje kako bi se osiguralo da ispadnu zaista najlošiji.

Jučer su nastupali David Temelkov, 9 Control, Antonio Krištofić, Ilija Mihailović, Katarina Nina Simić, Highway Trio i Amel Čurić, a nakon njihovih izvedbi, za vrijeme glasanja, uveselili su nas Vanna i Petar Grašo.

Ipak, nakon skoro 3 sata glasanja objavljena je odluka: nitko ne ispada, sutra ispada ukupno četvero kandidata od čega dvoje s najmanje glasova gledatelja te još dvoje koji će biti slabiji u Pjesmi spasa. Postavlja se pitanje zašto je produkciji toliko trebalo da shvati da je objektivnije da se ispadanje odvija nakon dvije održane večeri kad gledatelji i žiri (Tonči Huljić, Massimo Savić, Željko Joksimović i Aleksandra Kovač) mogu dobiti ukupan dojam svih kandidata.

Ako se želite prisjetiti kako je to jučer izgledalo možete posjetiti službeni X Factor Adria YouTube kanal. Finale je zakazano već za 21. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala