Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Franka i Ištvan najbolji plesni par godine!
U finalnoj emisiji četvrte sezone showa Ples sa zvijezdama očekivano je pobijedila Franka Batelić

Video: Franka i Ištvan najbolji plesni par godine!

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: HRT

Baš kao što se to očekivalo od prikazivanja prve epizode HTV-ovog showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj je već tada bilo evidentno kako će Franka Batelić s partnerom Ištvanom Vargom do samoga kraja zadržati status favorita, iz finalne je emisije ovog showa kao pobjednica išetala upravo ova vrckava 18-godišnja pjevačica.

U finalu se Franka s Ištvanom borila protiv drugog plesnog para, Gordana Kožulja i njegove partnerice Ane Herceg koji unatoč silnom trudu nisu mogli spriječiti ili barem umanjiti Frankin trijumf. Kako je u prošlotjednoj, polufinalnoj emisiji imala malu nezgodu s haljinom kada joj je cijela nacija mogla vidjeti grudi, Franka je ovoga tjedna medijima opetovano govorila kako je posramljena, ali da u finalnoj emisiji ipak, usprkos svemu, neće nastupiti zakopčana do grla. Svoje obećanje je i ispunila, te se i ovoga puta na plesnom podiju pojavila oskudno odjevena. 

 

Ove je subote svaki par otplesao tri vrste plesa: standardni, latinsko američki i jedan po izboru, odnosno freestyle. Franka i Ištvan večer su otvorili slowfoxom za kojeg su, baš kao i prošloga puta kada su ga predstavili publici i žiriju, dobili sjajne kritike. "Za slowfox bi, iz ovoga što ste pokazali večeras, mogli dobiti i državljanstvo", rekla im je Milka, pa su tako za svoju izvedbu ovog plesa Franka i Ištvan još jednom dobili četiri desetke. Osim slowfoxa ponovno su otplesali i cha cha cha na pjesmu "Thriller" Michaela Jacksona, kao i freestyle za koji su ponovno dobili četiri desetke. 

 

Gordan Kožulj i Ana Herceg također su otplesali slowfox i freestyle, ali i passo doble koji im, sudeći po komentarima žirija, najviše odgovara. "Gordane, konačno si počeo plesat. Tu i tamo si se izgubio i vratio onaj štreberski mot zbrajanja, no to je bilo jedva primjetno. Sve u svemu, puno bolje nego prošli put", poručio mu je Davor Bilman. Ana i Gordan ukupno su dobili nešto manje ocjene od Franke i Ištvana, no sve u svemu omjer je bio zadovoljavajuć. 114 naprema 119. 

U emisiji su osim preostala dva para koji su se borili za laskavu titulu plesnog para godine nastupili i ostali parovi koji su natjecanje napustili u prethodnim emisijama. Odlukom publike koja je telefonskim glasovanjem svoj glas ustupila najboljem plesnom paru, pobjednici četvrte sezone showa "Ples sa zvijezdama" tako su postali Franka Batelić i Ištvan Varga.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    aya aya @ 22.12.2009. 21:19
    Uostalom, tko je, osim uže rodbine, uopće čuo za Franku Batelić prije ovog natjecanja?
  • #3
    0 0
    nerona nerona @ 22.12.2009. 14:00
    Bilo je jasno, od prvog trena, da poznata pjevačica mora biti vrh!!! Iva je bila konkurencija, niti nijansu lošija........
  • #2
    0 0
    Tanjic tanjic @ 22.12.2009. 11:25
    Tocno, od pocetka ih mediji i ziri slave kao favorite i pobjednike.Stalno su pisali o Franki i dizali jojo publicitet. Nema veze kaj su Iva i Damir puno, puno bolji ,samo ih je trebalo odmah izbaciti i to im je uspjelo. Bas me zanima ko stoji iza te Franke. Ocito su nanjusili da na njoj mogu dobro zaraditi jer "zvijezda je rodjena". Kako bi sad bilo da ta mala ,zlocesta i tako neocekivano talentirana Iva sve pokvari ,ne, nikako! Van s njom! Za mene je IVA, favorit i apsolutno najbolja. Sram vas bilo gospodjo Milka za onaj komentar kod njihovog cha cha cha. Sve sto ste imali za reci za taj ocito prekrasan ples je da vise treniraju jer navodno nemaju dovoljno kondicije. (kao da je Franka manje puhala nakon free styla, ili cha cha koji je bio puno sporiji "by the way")). Jer kad se tako brzo i temperamentno plese, svatko mora biti uspuhan. Sjecate li se klizacica kako su nakon par minuta klizanja disale?
  • #1
    0 0
    aya aya @ 21.12.2009. 23:20
    Bez prave konkurencije, mogu si pobjedu zataknut za....
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala